Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt szokta meg a...

Mennyi idő alatt szokta meg a család, hogy panelba költöztetek?

Figyelt kérdés
Nekem még mindig nagyon furcsa. Most is hallom ahogy a szomszéd horkol. Máskor pedig a szexuális életüktől kezdve a wc-n elintézendő nagydologig mindent hallok.

2014. júl. 2. 03:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha a kisebb légtérről van szó: én 4szobás téglalakásból költöztem 2szobásba, kb. egy évig éreztem kalusztrofóbiás tüneteket, pedig a belmagasság nagyobb volt.

Még sokat számít a kilátás is, én is laktam lakótelepen, hát ott nagyon nagy tág térre lehetett kilátni, nagy darabot lehetett látni az égből, az azóta is hiányzik.:)

2014. júl. 4. 02:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Én egész életemben (26 év) panelban éltem, de soha nem hallottam idegen horkolást vagy szexhangokat.

WC lehúzást csak akkor hallom, ha én is épp WC-n vagyok.

Engem a hangos disco zene zavar, és az, hogy fölém költözött egy teljesen kétbalkezes srác. A múltkor arra keltem hajnali 3 körül, hogy valami nagy csörrenéssel leesett, hirtelen nagy zavartan azt hittem, hogy az asztali lámpám esett le, aztán hallottam, hogy nekiáll szilánkokat söpörni.

Előtte lévő szomszéd nem volt hangos, de ez a gyerek... mintha a lakás minden pontján tekegolyók lennének, és folyton leverné őket.

2014. júl. 4. 02:48
 13/16 anonim ***** válasza:
vannak belső hangszigetelő anyagok. próbáld hangszigetelni a szobádat.
2014. júl. 4. 05:56
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

Érdekes én inkább fordítva tapasztaltam.

Családi házban lakom, de egész nap hallom este tízig a szomszéd medencéjének vízforgatóját ami olyan mintha a niagara lenne a ház mellett. Ráadásul itt állandóan fát vágnak, és minden hétvégén ordibálós buli van.

Anyukám panelben lakik, azt imádom mert tök csönd van nála. Pedig sok kisgyerekes vn a házban.

2014. júl. 4. 07:55
 15/16 homo ludensz ***** válasza:
Családi házban lakunk s mi magunk építettük a nejemmel persze kőműves,ács segítségével. Van vele meló, eldobálni a havat,tisztítani a járdát meg hogy öntözni a kerti virágokat.Voltam vendégségbe paneléknál és előjött az a régi kiszolgáltatottság érzése mint amikor a hálókörletbe minden behallatszott ami a laktanya folyosóján zajlott. Itt kiballagok ha csengetnek két oldalamon a két kutyus és megnézem ki az és mi dolga nálunk.
2014. júl. 4. 11:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 24 évig laktam lakótelepen, igaz parkra nézett minden ablak. Előfordult, hogy buliból hazatérő fiatalok, berúgták a telefonfülke ajtaját, fiú - lány összeveszett a parkban, egyszer a házban is volt egy veszekedő pár. De! Mindezek ellenére azt mondom, ott csendesebben tudott jóval több ember együtt élni, mint most az utcánkban. Mellettem a pasi fusizik, folyton flex-szel, kalapál, közben a gyereke és a kis barátai a medencébe ugrálnak sikítozva! Mögöttem két kisgyerek, így nyáron mindennapos a hiszti az udvaron, meg a "nevelés" is, ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyerekek és a szülők is ordítoznak! A másik oldalon meg esténként szinte állandóan buli van, kerti party nagyon hangosak és mivel olyan a szélirány, az egész füst erre jön, amikor főznek, grilleznek. Nekem a lakótelep nyugalmasabb volt!
2014. júl. 10. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!