Panelházban hol lehet elzárni a vizet?
Figyelt kérdés
10. emeleten lakom, melegvíz az jön a csapból, a hidegvíz az nem, elment magától. A vízóra alatt a wc-ben nyitvavan, kívülről el tudja valaki zárni valahol csak az én lakásomat?
Pl 9. emeleten alattam a lakó le tud engem zárni mint 10. emeleti lakót?
2014. jún. 28. 22:38
1/7 anonim válasza:
Valahol szerelnek. Panelháznál nagyobb szereléseknél előfordul, hogy elzárják a vizet az összes egymás alatt és fölött lévő lakásban (úgy mennek a csövek). Mondjuk nálunk az ilyet mindig előre kiírták a bejáratnál lévő hirdetőtáblára. Persze előfordulhat hirtelen csőtörés, vagy akármi, ami miatt nem tudtak előre szólni.
2/7 A kérdező kommentje:
De már napok óta nincs. Szóval a tervezett karbantartást kizárnám. Nekem az a gyanúm hogy csak én vagyok elzárva, csak kérdés hogy technikailag ez lehetséges-e?
2014. jún. 28. 22:59
3/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a gondnokot. Ha nincs szerelés sehol a házban, akkor viszont nálad lesz a csőben valami dugulás. Vízvezeték-szerelőt hívj, ő majd megtalálja a baj okát.
4/7 anonim válasza:
Csak téged nem lehet elzárni. Vagy te zárod el a saját lakásodban. Vagy általában az alagsorban lehet elzárni soronként. De akkor senkinél sem lenne, aki alattad lakik.
Ha napok óta nincs, akkor miért nem hívsz egy szerelőt??
5/7 A kérdező kommentje:
Mert még nem lakok ott így annyira nem zavart. :-) Gondoltam hogy ahogy magától elment majd úgy vissza is jön. :-)
2014. jún. 28. 23:15
6/7 anonim válasza:
Miért nem a közös képviselőt kérdezed meg?
7/7 anonim válasza:
Jaja, a közösképet kell ilyenkor zargatni, azért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!