Mit tegyek? Kerlek adjatok tanacsot?
Figyelt kérdés
Van egy szomszedom, aki felettem lakik, es orokosen el aztat, tavaly nyaron aztatott el utoljara, es most a ket unnep kozott is meg repedt nala valamilyen cso, ami a furdoszobaban fut vegig, es a plafon nalam a sarokban tiszta vizes. Azt mondta h hiv viz szerelot, es meg csinaltassa a ket unnep kozott, aztan el maradt, mert azt mondta h korhazban van az illeto, es azota is csak ugy van, ennek mar lassan egy honapja. Probaltam szepen nagyon szepen kerni, probaltam csunyan, semmi sem er neki. En mar meg bolondulok, el ado a lakasom mar egy ideje, jonnek is erdeklodok, de ha meg lassak azt a foltot, nem orulnek neki. Voltam mar rendorsegen, nem foglalkoznak vele, voltam mar neptanacsnal, ott sem tudtak tenni sokat, birosagra kene mennem, de oda nem akarok, mert az hosszadalmas. Mivel tudnam ra venni h ne tegye orokosen ezt velem. Mar ketszer aztatott ugy el h allt a szobaba a viz, tonkre megy mindenem, es nagyon nehezen epitettem fel az eletemet. Koszi elore is a valaszokat. Bocs ha hosszura sikerult.2010. jan. 5. 12:15
1/2 anonim válasza:
Szia! Közös képviselőtök nincsen, ő nem tudna intézkedni?
Én biztos megverném a szomszédot helyedben!
2/2 A kérdező kommentje:
koszi h irtal,a kozos kepviselo pont mellettem lakik,es neha nala is megy a vizbol,es nem torodik vele,nem tesz semmit,amugy nem a tisztasagrol hires,meg verni a szomszedot,meg nem merem,mert olyan egy vaskos no,h kettot kitesz belolem,mar meg fenyegettem,de nem fel,mar erzem h nem bizom tovabb ezt a helyzetet.Ugy erzem nincs meg oldas:(
2010. jan. 6. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!