Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehet spórolni a rezsivel?

Hogyan lehet spórolni a rezsivel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Most költöztünk a saját lakásunkba!Szép és jó,de egyúttal megérkeztek az elsö számlák is!:(

Szivessen vennénk spórolási tippeket ki hogy spórol a rezsin!

Meg kiváncsi vagyok hogy ki mennyi viz/villany/gázt fizet?Mi 4-en vagyunk 60nm2-es lakásba és gázfütés van meg plusz egy kandalló!Ja!És gázbojler!

Köszönöm ha vki megosztja velem a tippjeit!

A.

2008. júl. 31. 20:50
1 2
 11/18 anonim válasza:

Sziasztok...

Én egy 106 m2-es családi házban lakom...Egy régi(1906-os építésű !)vályogház.Teljes felújítást kapott(kb.9mill.),a mennyezet fölött is 10 cm-es szigetelés van. Tavaly (2008)beszigetelték kívülről 5 cm-es hőszigetelővel.De a konvektoros fűtésnél egyre nagyobb gázszámlák jönnek...az utolsó februári:52.000 Ft...!!!

Őrület!!! És nem is fűtöm teljesen az egész házat.Szerintem a régi FÉG konvektorokkal lehet a baj,de még szakemberek sem tudták megmondani,hogy miért ilyen magas a gázszámlám...Igaz a magyar gáz úgy sz...r ahogy van !

Most készülök kandallót venni...még ha használt is lesz. 9kw-ost próbálok találni,mert az állítólag 170-180 légm3-t is betud fűteni.Ha v.kinek van v.mi jó ötlete szívesen venném...

2009. márc. 18. 19:43
 12/18 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi ezt használjuk: www.vizmegtakaritas.hu

2009. jún. 22. 13:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Nehogy kandallót vegyél! Az csak akkor fűt be akkora légtért, ha az egész egyben van, egyébként nem! Arról nem beszélve, hogy mennyibe fog az kerülni... Hidd el, vissza fogod sírni a gázszámlát.

1. Marha sokat kell vele dolgozni.

2. Marha drága a fa. Mi egy telet kénytelen-kelletlen kandallóval húztunk ki. Napközben fűtöttünk úgy 4-5 órát, és úgy 150e Forintunkba került, és majd' szétfagytunk mellette. Ja, és csak 1 szobát sikerült vele "kifűteni"...

2009. jún. 22. 14:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Az előzőnek!

Akkor vagy a kandalló vagy a fa volt nagyon rossz minőségű.150ezer ft-ból kb egész télen fűtesz és megdöglesz a melegtől.

2009. jún. 23. 18:05
 15/18 anonim válasza:
Itt van vagy 200 cikk, hír, tipp, trükk ami csak ezzel foglalkozik: theenergypost.org
2009. dec. 18. 15:43
 16/18 anonim válasza:

Tyű nem írtam ki rendesen: www.theenergypost.org

Ezek vannak rajt: villanyszámla, fűtésszámla, vízdíj, internet költség, telefonszámla, közlekedés költségek csökkentésének tippje, meg a napi aktuális hírek amik ezekhez kapcsolódnak.

2009. dec. 18. 15:48
 17/18 anonim ***** válasza:

ezt én sem értem, hogy kandallóval hogyan lehet ennyire ráfázni. Amíg otthon laktam, (most is az van a szüleimnél) a kis 70 ezres kandalló 8 évig fűtött... Ez alatt 2x kellett benne samottéglát cserélni. A fát nem mindegy, hol veszed!! 120 E-ből a 83 nm-t vígan kifűtötte egész télen, mindig maradt is a fából, és rohadt le rólunk a gatya. A fánál érdemes megnézni, hogy száraz, és jó minőségű legyen. Legjobban szerintem az akáccal lehet járni, és az olcsóbb is.

Mellesleg most egyedül lakom 50 nm-en, a rezsim 25E vízzel, közösköltséggel, fűtéssel, mindennel, a villany kb. 5E. Tény, az új építésűeknek alacsony a rezsije. Ellenben a büdös életben nem lesz rá pénzem, hogy ilyen lakást vegyek... :D

2010. febr. 24. 19:08
 18/18 anonim válasza:

www.rezsifarago.hu igaz ha jól látom épp átalakítás alatt van.

én mostanság youtuben is keresek. ird be pl hogy gázszámla csökkentés vagy hasonló

2010. dec. 10. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!