Mi az a gázár kompenzáció és kaphatok olyat 110. 000 bruttóval?
bocsánat, elnéztem. Ellenben utána jártam kicsit, origón találtam egy olyan cikket, miszerint:
"Mint ismeretes, a jelenleg érvényes támogatási rendszerhez összesen négy plusz egy rászorultsági kategóriát alakítottak ki tavaly, annak függvényében, hogy a háztartásokban az egy főre eső jövedelem eléri vagy meghaladja-e a mindenkori öregségi nyugdíjminimum (jelenleg nettó 25 800, januártól nettó 26 830 forint) kétszeresét, két és félszeresét, háromszorosát, illetve három és félszeresét. A gázár-kompenzáció háromezer köbméter éves fogyasztásig jár, kivéve a nagycsaládosokat és fogyatékkal élőket, ők ugyanis ötezer köbméterig jogosultak a kompenzációra.
A háztartások egy főre eső jövedelmének kiszámításakor a fogyasztó minden, az igénylést megelőző három hónapban keletkezett, rendszeres jellegű nettó bevételét figyelembe veszik, nem csupán a béreket. Így az étkezési támogatástól kezdve a kamatjövedelmeken át a családi pótlékot is a jövedelembe kell számolni. Az egyszeri juttatások viszont nem számítanak bele az alapul vett jövedelembe."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!