Miért gyártanak olyan WC csészét ahol a lefolyó része pont középen helyezkedik el? Ha bele pottyantok, mindíg felcsapja a vizet a hátsómra :D
Igen, ez rémes. A munkahelyemen van ilyen wc, nagydolog előtt vastagon beterítem wc papírral a lyukat, így kevésbé fröccsen fel a víz.
A tervező tuti nem próbálta ki "élesben" a cuccot! :))
Teljesen egyetértek, higiénés szempontból nem is tudom, hogyan engedélyezték ezt a típusú WC kagylót.
Nem is az a gond, hogy valakinek a hátsójára csapódik. Az csak kellemetlen. De, ha a női genitáliákat éri, az már nagyon durva.
Az okát, hogy miért találták ki értem. Sajnos közös használatú WC esetén (munkahelyen, bevásárlóközpontban, sportközpontban) sajnos nem mindenki hajlandó használni a kefét saját maga után, ha ragadósat kakált, mert kevés rostot evett. Ehhez a csobbantós típushoz kevésbé ragad a széklet. De genitális fertőzések szempontjából valóban életveszélyes!
Ilyenkor mindig előre bele teszek 1-2 méter wc papírt,és az tompít.
1 előnye van egyébként ,azonnal bűzt zár, azonkívül tényleg fertőzésveszélyes ...a nőkre különösen.
Nekünk mindkét féle volt már. Most olyan van amelyiket te írod, de én szeretem.
Vízbe esik a cucc és így nem büdi; nincs olyan veszély hogy kicsi víznyomás van a házban és egyszerűen nem akarja lebillenteni az egész adag cuccot, illetve a wc-t se keni úgy össze.
Nagy dolog előtt mindig beledobok egy kis papírt és így nem csobban, nem koppan.
(nő)
Tényleg higiéniátlan és és olyan szempontból sem jó, hogy nem látod ha bármi gond lenne a széklettel, amúgy a kevesebb kellemetlen szag miatt gyártják ezt a fajtát is, de a legtöbbjét nem jól tervezték mert tényleg a vízbe esik egyből a dolog. Azonban ha lejtős lenne de kicsit elöl lenne a lyuk, úgy már nem csapódna fel a víz: Pl: [link]
Ilyennek kéne lenniük az összes mélyöblítésű wcnek is. De a legjobb tényleg a lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!