Nagyon -nagyon eldugult a konyhai lefolyó, és most megállt tudomány!?
Ami nekem bevált az első módszerén kívül az az volt, hogy leöntöttem domestossal és hasonló erős tisztító-fertőtlenítószerekkel a lefolyót bőven, majd egy 5-10 liter vizet forraltam edényben és ezzel öblítettem le.
De nálunk ilyenkor még ment le rajta víz, igaz nem sok. Ez viszont általában kivitte a szennyeződéseket úgy, hogy utána hónapokig nem állt fenn a gond megint. Ez az albérletünkben volt, ahol hajlamos volt dugulásra a dolog.
A saját házunkban összesen egyszer dugult eddig el, akkor a férjem az első által írt módon szétszerelte, tényleg nagyon undorító volt. A gumikesztyű és a vödör elengedhetetlen.
Én megpróbálnám leönteni vízzel azért...
Mondjuk ha elsőre nem hatott, akkor nem tömtem volna tele a golyókkal másodszorra is. Sajnos sok ilyen hiperszuper dolognál előfordul, hogy totálisan haszontalan, pénzkidobás.
Nálunk a wc pumpa vált be. A vegyszerekkel vigyázz, a vízszerelőnk szerint általában csak arra jók, hogy amikor majd ő szétszedi a szifont, szétmarja a kezét. Ha nagyon nem megy, akkor vízszerelő és csőgörény. Iszonyat cuccokat ki tud hozni. (Nálunk nem a szifonban volt dugulás, hanem valahol a konyha és a kinti bekötés között.)
Én a több liter forró vízzel azért vigyáznék, ha műanyag szifonod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!