Mit jelent ha a WC lefolyó részénél ahol szokott állni egy kis víz az most mindig elfogy onnan?
Sok mindent jelenthet.
Társasház? Családi?
Kicsit kevés az info, hogy pontos választ lehessen adni.
Lehet egy törés,repedés lent a hattyúnyak fenekén.Ha a csésze alsó széle nincs körbekenve cementtel,vagy valami más tömítővel,akkor talán meg lehet nézni mi történik,ha színesített vízet,(céklalé,hipermangános víz)öntesz bele, és figyeld a csésze kontúrjánál lent a járólapon.Ha pirosat látsz az annak a jele ,hogy elszökik a bűzelzáróból az anyag.
Vagyis ki kell cserélni a klotyót.
Hu azt már észrevettem, hogy néha vizes körülötte. Csak nem tudtam, hogy most pára csapódott e le, vagy a macska hugyozta körbe. De megőrülök ha ki kell cserélni a wc-t. Az nem 2 Ft gondolom.:S
Köszi.
Igen nem olcsó a cucc sem a munkadíj sem.De ha átmenetileg megelégedsz vele ,talán olcsóbban is megoldhatod,ha csak repedés van,nem hiányzik az anyag.
Ha vizet láttál,akkor valószínű a törés,de az előbb javasolt színező módszerrel győződj meg róla.
(Csak nehogy úgy járj mint én egyszer régen.Én is "folyadékot"láttam,azonnal rohantam a hogy csinálják meg.Hazaérve látom ám semmi törés ,csak a deszka és fajansz között kispricceltem a fáradt hűtővízet.))
Aztán vegyél kétkomponensű műgyantát!A festékboltokban lehet venni kb 2000 Ft!
Szárazra töröld ki a WC csészéd alját ,egy ruhával töröld ki egészen hátranyúlva kanyarban,ameddig csak tudsz.A ruhába akassz egy drótot,nehogy eltűnjön a kezedből.
Benzinnel,vagy higítóval zsírtalanítsd a felületet.És kend ki műgyantával ,2 rétegben.
Egy darabig talán megoldódik a probléma.
Az a helyzet Kedves #6-os ,van ám ma Magyarországon sok család,ahol talán az egyetlen vagyontárgy egy repedt WC csésze.A 6-8 ezer pénz meg ( ha van egyáltalán)talán gyógyszerre ,vagy a gyereknek cipőre kellene.
Talán olvastad a kérdező megjegyzését is.Hú az nem 2 Ft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!