Ki mikor bontja le/dobja ki a fenyőfát?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 09:48
11/17 anonim válasza:
én már összehajtottam a műfenyőt...
12/17 anonim válasza:
Vízkeresztkor, január 6-án. Aki olyan hamar kidobja az minek veszi meg? 4 napra nem sok értelme van.
13/17 anonim válasza:
Műfenyőnk van, legkésőbb vízkeresztkor elpakoljuk (dátum szerint január 6. katolikus liturgia szerint az ehhez legközelebbi vasárnap, ami most valóban holnap lesz, az már a szüleimen múlik, hogy melyikhez alkalmazkodnak, mikor van jobban idejük, a tároló kulcsa apámnál van).
14/17 anonim válasza:
Valamikor február, március tájékán
15/17 anonim válasza:
Én sem szeretek élő fenyőt dísziteni,de a "kedves" anyosom az idén "meglepett"vele minket.A lényeg,hogy hétfőn(01.04-én)le fogom bontani,mert elégé potyog és a kisebbik lányom napi szinten felborítja.
16/17 anonim válasza:
Én írtam, hogy 29.-én már kidobtam. Látom itt valaki kérdezte, hogy akkor minek akkor a fa. Azért vettük, mert ez volt a kisfiam első karácsonya, és egyben ekkor tartottuk az első szülinapját is. Azért kellett fa, mert ez mégiscsak az első, és egyébként is minden évben van igazi fánk, miért pont most ne lett volna? És azért dobtuk ki ilyen hamar, mert 29.-én már hullott, ő pedig ezeket a lehullott tüskéket tuszkolta a szájába. Eddig sosem dobtuk ki ilyen hamar, jövőre már nem fogjuk!
17/17 anonim válasza:
Mi ma dobtuk ki, de nem potyogott csak útban volt. Normand fenyőt vegyen aki sokáig szeretné tartani, mi évek óta ilyet veszünk, alig potyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!