Nem korai mostanság megvenni karácsonyra a fenyőfát? Pincében tudnánk tárolni, ott nem fog tönkre menni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 00:32
1/11 anonim válasza:
Nem korai. Mi már megvettük. Ugyis kivágják már, mindegy, hogy hol áll. Nálad vagy az eladónál. Mi minden éven ilyenkor vesszük, és mindig gyönyörű karácsonyra! Nyugodtan vedd meg!
2/11 anonim válasza:
az a fajtától is függ, hogy mennyire bírja.
3/11 anonim válasza:
szerintem még ráérsz, én úgy vagyok vele, inkább az árusnál álljon, mint nálam.
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem mindegy, hogy az árusnál áll vagy nálad, mert a szépeket viszik el leghamarabb.Azt szeretnéd, ha a maradék maradna a kérdezőnek???? Hidd el, én tudom, mi megvettuk már dec.6án, és minden éven ilyenkor vesszuk, és nekunk van a leggyönyörubb karácsonyfánk az összes rokon közül :)
5/11 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor megveszem ma, aztán meglátom, hogy bírja. Próba cseresznye :P
2010. dec. 11. 10:29
6/11 anonim válasza:
érdemes a szabadban tartani, akkor marad meg a legjobban.
tedd ki a teraszra, vagy ha van, akkor az udvarra.
7/11 anonim válasza:
Nem romlik meg,csak olyan helyre tegyed ha udvaron laksz hogy kecskék neférjenek hozzá mert nagyon szeretik,szép Karácsont.Cucko
8/11 anonim válasza:
Ugyanakkori tényleg mind, csak az árusok még pakolják is sok helyen minden nap, az jobban megviseli, mint a pincében állás. :D
És tényleg elviszik a szépeket. Bár mi inkább vettünk egy műfenyőt és nincs ilyen gond. Nem ugyanolyan, de nincs macera és olcsóbb is. :/
9/11 anonim válasza:
ikeában ezer Ft ért lehetett most kapni normann fenyőt, nagyon jó az illata, meg minden.
pár éve vettem műfenyőt, de annak sajnos nincs meg az a hangulata. mondjuk a műfenyőkből nem a zöldek tetszenek, hanem a fehér, vagy ezüst színűek.
10/11 anonim válasza:
Szerintem korai.
Ha december 26.-án veszed,megkapod féláron...
Január hatodika után még fizetni sem kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!