Van valami féregösszefoglaló valahol? Olyan állatok vannak a hol az ágyneműn, hol törölközőn, vagy fürdőben, amikről nem is tudtam, hogy léteznek.
szívinfarktus, minden van már nálam tőlük.
gusztustalanok, de nagyon.
múltkor a törölközőmbe akarta fúrni magát egy.
mind kb 3-5 mm-s, egyikre azt hittem valami fadarab, meg is fogtam, hogy kidobom, de érdekelt mi az, letettem egy fehér felületre, erre megmozdult!!
lassan elmehetnék velük természetfilmbe. lehet fel sincsenek fedezve.
de hogy kerül a törölközőmre...
a szekrénybe a tiszta összehajtogatott ágyneműre...
mit mászkálnak a fürdőben
és hozzáteszem kb laboratoriumi nálam a tisztaság, úgy félek a baciktól, meg mindentől
ami a törölközőbe fúrta magát az hasonló ehhez, de nem cuki halacska, hanem rovar, de az alakja ilyesmi, meg hasonlít a színe, kb 5-7 mm nagy
ami meg a szekrényben levő ágyneműben volt, hasonlít ehhez, csak annak a feje széles
a fürdőszobai szürke, az is széles fejjel, ő gyorsan mászik, csak ált halottnak tetteti magát, így simán kinyírható, mert akkor megáll, de ha nem akkor is
miket írnak:
"dinoszauruszi időkből fennmaradt és letűnt ősök jegyeit magán hordozó múzeumi lénnyel van dolgod."
még örülhetnék is...
a fürdőszobai megvan
ezüstös pikkelyke a neve
annyira nézem őket, hogy már ott tartok ha azt hiszem hozzáér valami a bőrömhöz, megijedek
Ezek ártalmatlanok.
"hozzáteszem kb laboratoriumi nálam a tisztaság, úgy félek a baciktól, meg mindentől"
Biztos lány vagy. :D
Az nem baj, ha van tisztaság, de azért nem kell túlzásba esni. A másik felét egyértelműen túlspirázod, ne foglalkozz ezzel ennyit! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!