Fedőmatracot használ valamelyikőtök? Tényleg kényelmessé teszi a kifeküdt matracot/ágyat? Vagy hiába tesszük rá a régi kifeküdt ágyra, nem lesz kényelmes?
Mi pár hónapja kaptunk ajándékba egy D..meo fedőmatracot, 6 cm-est. Elsőre fantasztikusnak tűnt, de már aznap éjjel rájöttünk, hogy nem fogjuk tudni megszokni. Nagyon puha volt, besüppedt, alig tudtunk belőle felkelni. Párna nélkül kellett aludnunk, mert különben majd' kitört a nyakunk. Visszavitettük (és gond nélkül visszaadták a pénzt).
Talán a 3 cm-es verziója ugyanennek a márkának jó lett volna, de nekünk a mérete is rossz volt, mert kisebb volt, mint az alatta lévő matracunk, és ez is zavart. Olyan volt, mintha egy puha torony tetején aludnánk :)
Elsővel értek egyet. Odaköltöztem a férjemhez, és neki volt az ágyon egy plusz matrac. Mindig megfájdult a hátam miatta, nagyon puhává tette. Fogtam és levettem az ágyról.
Nem teszi kényelmesebbé, csak ha kifejezetten kemény az ágy, túl kemény.
Az a matrac egyébként 6 cm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!