Ti lebontanátok ezt a vályog házat? Vagy megtartanátok? Nem omlik ránk?
Még nagyon fiatalok vagyunk és vettünk egy házat! A vályog az kb 100 vagy még attól is több éves, míg a tégla az 2013ban épült.
Mit tennétek??A fürdőszobának az az oldala is vályog
Ezen lehet, hogy a vásárlás előtt kellett volna gondolkodni...
Én amúgy lebontanám az összes vályogfalat. De ha olyan, akkor a téglát is.
Önmagában ezért nem bontanám le, ha le van szigetelve, nem vizesedik, nem reped, akkor az még 100 évet lazán kibír. Én is ilyen házban nőttem fel, 60 centis falakkal, hadd ne mondjam, milyen isteni volt nyáron! 25 év alatt egyszer volt csak olyan, hogy 24 fok fölé melegedett volna.
Inkább az elosztásával van gond, az viszont nem kicsi. Télen a gyereket az udvaron kell átvinni fürdés után a szobájába? Na az a gáz!
Ezzel a házzal azt tenném, hogy átalakítanám, legalább olyan szinten, hogy a két konyha között zárt térben lehessen közlekedni. Vagy ha van rá keret, akkor a ház két végén lévő hálószobákhoz csinálnék egy-egy külön fürdőszobát, a két konyhából, a gyerekszobából meg a jelenlegi fürdőből pedig egy nagy, amerikai konyhás nappalit. Vagy ha nem akarjátok egybenyitni, akkor az egyikből nappalit, a másikból konyha-étkezőt. Úgy sokkal élhetőbb lenne a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!