Mit csinaljak, ha a szomszed feljott kiabalni, hogy ne mossak este tizkor, mert o mar kilenckor aludni akar?
aprilisban a kozgyules megszavazta,hogy tizig lehet mosoget es mas hangos gepet uzemeltetni az eddigi nyolc ora helyett.
ezt nem fogadja el,o aludni akar mar fel kilenckor!
torleszthetnek meg masert is.
nem engedte,hogy a strangot felvezessem,es legyen bent WC-m lakasban,pedig teljes lakasfelujitas volt naluk, mindent feltortek,felbontottak januarban.fizettem volna naluk a falbontas es visszafalazas koltseget azon a ketmeteres szakaszon.
ja,anyukamek is mondtak,hogy adjak nekik egy otezrest.:)
nem hiszem,hogy kellett volna nekik. de ki tudja!
de mostmar biztosan nem mennek bele,hogy nem is koszonnek,
/mas egyeb miatt is/,meg mondtak is januarban,hogy amikor mar kesz a felujitas naluk,ok biztos nem fognak kesobb sem mar port csinalni a lakasukban!
mar egy-ket honappal a felujitas elott tobb alkalommal kertem es beszeltunk rola es voltam is naluk ezugyben, es igazan kedvesen kozelitettem meg szerintem a temat.eleinte szinleg belementek,kesobb derult ki,hogy megse,de nem mondtak meg,csak kerulgettek a temat. a valos okot nem mondtak meg. feltik a gazcsonek kozben valami baja lesz,meg sietni kell felujitassal,ilyesmiket tudtak felhozni.en meg utana is kedves voltam veluk,hogy nem mondtak meg egyenesen, hogy nem szeretnek a dolgot,csak kitertek mindig a valasz elol egyre gyakrabban,egyszer az utcan osszetalkoztunk,es megmondtam akkor nekik kedvesen,hogy latom,nem akarjatok ezt a falbontast,akkor tovabb nem fogunk a nyakatokra jarni,
nem lenyeges nekunk az egesz tulajdonkeppen,tobbet akkor nem zavarunk titeket ezugyben,zarjuk le temat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!