Ki ismerős vagy lakik Pécelen és milyen a település?
Én a XVII. kerületben lakom, az Pécel szomszédja és Pécelre jártam szakközépbe. Szerintem teljesen rendben van! Van ovi, bölcsi, több iskola, közértek, orvos stb. Igen, kimegy a BKV, de szerintem vonattal 25 perc alatt a Keletiben vagy, ami semmi mással nem sikerülhet! És ami még nagyon jót tett a városnak, az M0. Közel van, de szerintem a zaj nem terheli!
Kisebbség... hát az van, de úgy tudom nem jelentős mennyiségben!
Szerintem nézzetek ki! Szép, dombok között fekvő kisváros.
köszönöm, hétvégén megyünk megnézni pár házat! :)
Várnám még azért a válaszokat attól is, aki ott lakik Pécelen.
szia,
egyetértek az előttem szólóval. Érdemes kinézni ide.
Nekem ez volt az utolsó a listán, és elsőre beleszerettem. Szép a környezet!, infrastruktúra jobb mint számítottam. Óvoda, rendelők, pékség, rendben!
Bejutás a városba autóval 30 perc Örs, 30 Perc Deák Tér (más útvonalon) Busz 40 perc Örs, Vonat 25 perc Keleti.
Levegő kristálytiszta!
Kedves Kérdező!
Végül odaköltöztetek?
Hasonlóan kisgyerekkel most mi is odaköltöznénk...vagyis ez az egyik lehetséges település. Milyen? Nem bántátok meg? Ovi, iskola milyen?
Köszi a választ előre is!
Szia!
Nem, végül Kistarcsára költöztünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!