Hová tegyem a megmaradt kaját?
Most költöztünk társasházba, eddig volt kutyánk, a maradékot ő kapta. Most nem tudom, mit csináljak a megmaradt kajával. Beleönthetem a wc-be? Nem fog eldugulni? Ti hová teszitek? Gondoltam leviszem a hajléktalanoknak, de miben vigyem, meg ááá inkább nem.
Szóval?
A maradékot meg is lehet enni, odaadni rászorulóknak, kidobni pazarlás.
DE ha mégis kidobod, akkor a szemetesben rakd, a WC eldugul töle, meg ami lemegy, az csak a parkányokat szaporitja.
Mi nyáron gyűjtjük a fagyis dobozokat, egész évben pedig abban teszem el a maradékokat a fagyasztóba vagy a hűtőbe. A legtöbb ételt le lehet fagyasztani, kár kidobni, de másnap újramelegítve is finom.
A wc-be semmiképpen ne dobd, mert még ha a kagylóból el is tűnik, a csövekben bárhol megakadhat (főleg társasházakban sok a becsatlakozás, kanyar, stb.) és akkor az egész házat elönti a szennyvíz.
Ha nem akarod lefagyasztani és viszonylag sok a maradék, a hűtőben összegyűjthetnéd és mondjuk hetente egyszer elvihetnéd egy közeli menhelyre, nagyon hálásak lennének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!