Volt valaki aki külföldre költözés esetén vitte magával a bútorait, műszaki tárgyait stb,?
Külföldre költözés előtt állunk . Üres lakást vettünk ki mivel itt már mindenünk megvan . Tudom jobb lett volna ott megvenni a szükséges dolgokat ,de így alakult ..Úgy gondoltuk mindent viszünk ki,semmit nem adunk el .(Szinte mindenünk új ... egy éven belül vásároltuk őket .)
Ti hogy oldottátok meg ,ismerős segített ,vagy nemzetközi költöztető ?
Én a helyedben regisztrálnák,adnák fel hirdetést,...vagy akit találsz,hogy rendszeresen jár a Te(leendő) városod felé nagyobb autóval,egyesével kihordatnám.
Pl. itt: [link]
Tíz napra 110 ezer forint volt a bérleti díja a kisbusznak, Citroen típusú volt, sok minden elfért benne.
A kaució az autóra 100e Ft volt.
Mi vezettük az autót, sofőrre nem költöttönk.
Budapest-Koppenhága volt az útvonal, az útiköltség hatvanezer forint körül volt benzinnel, pályadíjjal és kompdíjjal együtt.
A felsorolt darabok egyszerre, sajnos aligha férnek be kisbuszba.
(Régi teherautó, sofőrrel nyomott áron bérelhető, mert a + fizetendő üzemanyag költsége 20-25 l/100km ,vagyis összességében gazdaságtalan.)
Esetleg ponyvázott utánfutó is bérelhető, de értem... nincs mivel húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!