Kinek milyen márkájú akril kád vált be? Mennyibe került? Az ár arányos szerintetek a minőséggel?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 19:04
1/4 anonim válasza:
Nem azt vettem(cseh lemezkádat).
Az ár arányos a minőséggel! Annyi pénzem nem volt rá,hogy jó minőségűt vegyek,az olcsó sz@rok pelenkavékony anyagból vannak,valamint a szappan,és a vízkő pár éven belül maradandó nyomot hagy rajta.
Nekem 4 éve azt mondta a szakember,hogy ha nincs 60~80ezrem egy akrilra,akkor olcsóbbat ne is vegyek,inkább "hagyományos lemez"-t.
2/4 anonim válasza:
Mi RAWAK kádat vettünk kb 6 éve. Akkor sem volt olcsó, de megérte szerintem. Azóta is olyan, mint eredeti állapotában. Nem olcsó, de itt is tükrözi az ér a minőséget.
SZ.
3/4 MCsperX válasza:
Alföldi akril kádam van, nincs vele bajom, három éve használjuk. Lábazattal együtt ha jól emlékszem 54 EFt volt. A barkácsboltokban levő 20 E Ft-os olcsó kínai kádakról a vizes srác lebeszélt, azt mondta nagyon könnyen kilyukadnak. MOndjuk tényleg szinte átlátni rajtuk, ha alulról nézed, fény felé fordulva.
4/4 anonim válasza:
KolpaSan kádat vettünk, hét éve nyúzzuk - olyan mint új korában. Akkoriban lábbal együtt 40 körül volt. most is simán vennék ilyet, bátran ajánlom. Ravak vitathatatlan, az ára is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!