Milyen zuhanytálcát vegyek?
Ha már bontani kell,akkor már ne z.tálcát vegyél.Közvetlen
lefolyót,taposóval kirakni,kell csinálni.Már ez megy ,mi is ilyenre csináltattuk .Könnyebb a tisztán tartás ,a ki,be lépkedés .Főleg időseknél .Ez nem lyukad ki ,nem hangos,nem kopik.Elgondolkodtatóak az előnyei .A felmosóval egy pillanat alatt tisztára lehet törölni .
Valóban az ún. épített zuhanyfülkék most a menők, de vízszerelők szerint, szigetelheted akárhogyan a burkolat alatt, nem lesz örökké vízzáró, ahogyan a fuga öregszik, könnyen elkezd ázni a padló.
Nekünk a lakásban 7 éve van porcelán, semmi hiba nincs rajta. Most újítunk fel egy házikót, a fürdőbe ugyanolyan porcelánt vettünk, mint a mostani. Ez egyébként Vidima márkájú, Baumaxban olyan 28000 Ft körül láttam, ha jól emlékszem (mi még decemberben vettük a Bricostoreban végkiárusításkor :D ).
nekem is épített van, bár amikor csináltattam még nem is sejtettem, h ekkora divat lesz :)
jól használható, nagyon szépen beleolvad a környezetébe, és mivel egy hatalmas zuhanyajtó van rajta, és faltól-falig tart, így az első időkben olyan fílingje volt, mintha 2 fürdőszobám lenne egyben :)
valamennyire kényszermegoldás volt, de aki eljött hozzánk, agyondicsérte :) és tényleg könnyű takarítani. igazából az üvegfelületet macerás, mert az hatalmas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!