Hol vegyek lakast?
pesti vagyok de szuleimmel elek meg.
20eves vagyok de mar nagyon el akarok koltozni es egyesul elni...kerdes h hova
nem megyek akarhova, amolyan corvinsetany fele lakas kene... akar az is jo lenne, de meg nezelodok.... hol van meg ilyen lakas?
ha van 20 millád, akkor akár ott. bár én nem élnék a pesti oldalon, pláne nem a gettó szélén.
budán is van egy halom jó lakópark, ha most vennék lakást, inkább arrafelé nézelődnék.
ezek szerint még bp-t sem ismered normálisan.
budán élek, bármilyen bulihelyre eljutok 20 perc alatt éjszaka is. az Allee mellett épült jópár lakás, arra nem mondhatod, h kinn van a halál faxán :P ja, és ott is van mellette pláza, sokkal elitebb környék mint a Corvin. az is csak a hülye fosfaktor miatt van annyira hypeolva.
írtam h nem sűrűn járok budára :)
de am köszi
egy ilyen újépítésű lakásnak igen nagy a bérleti díja nem biztos h jobban megérné bérelni.
Ugyanakkor ha megveszem, bármikor ki tudom adni, ha úgy van, tehát egyfajta befektetés is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!