T-Home vagy UPC? Melyik éri meg jobban? Melyikkel jobbak a tapasztalatok. Stb
tapasztalataim szerint...a UPC drága...anyukáméknak net és kábel van együtt havi 9000-ért
nekem és a páromnak net kábel és telefon együttesen 6600ft...
bár izlések és pofonok
Elöttem szóló
A UPC egyáltalán nem drágább mint a t-home, sokkel olcsóbb, valószínűleg azért drágább anyukádnak, mert magasabb a net sávszélessége és több csatorna van.
Nekem itthon t-home van és nagyon nem vagyok vele megelégedve. Mi az hogy kábeles netnél 8mb/sec a legmagasabb, ami 800 kb/sec-nél nem igen szokott feljebb menni. Emellet még hetente egyszer elromlik a net és akkor ilyen 100kb/sec a max sávszélesség. Sajnos nincs más szolgáltató a házban, de szerencsére 2010-ben jön a digi, nekik kábeles netből van 80mb/sec ami 8mb/sec-el tud garantáltan letölteni. ( ÉS mindez 4500 FT-ért )
ui: Tudom, hogy a t-home-nál van nagyobb net mint 8mb, de nálunk a házbab nincsen ez a max... (Mellesleg Budapesten lakok)
A T-homeosok olyan kedvesek, hogy amit lejárt az egy év, már is emelték a net díját egy ezressel, persze nem is szóltak csak néztük a csekket, hogy mi a fene.
Mi meg akkor kiköttetjük. Elég gyakran ment el a net, volt olyan, hogy mi világosítottuk fel az ügyfélszolgálatost, hogy mit kell csinálnia, mert azt a módszert, amit előírnak nekünk már próbáltuk háromszor és nem hatott stb. Nem szeretem. Jön a digi. Tavaly még nem volt, már van és át is állunk rá.
Tényleg a Digi a legjobb. Én is azt szerettem volna, mert az utcánkban van is hálózata a Diginek. De mikor megkérdeztem, hogy be tudják-e kötni hozzánk, azt mondták hogy nem. Mivel az utca egyik oldalán emeletes társasházak vannak, a másik oldalon családi házak, a Diginek csak és kizárólag társasházakba éri meg behúzni a kábelt, egyetlen előfizetés miatt nem fognak 10-20m kábelt elpazarolni. (Szinte szó szerint ezt mondták. :S)
Ezután lett UPC-m. Előtte 2 évig mobilnetem volt. Annál sokkal jobb. UPC szerintem azért is jó, mert nincs hűségidő. Ha valami nem tetszik, bármikor fel lehet mondani.
T-Home-ról nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!