Hogyan lehet a legegyszerűbben kipusztítani egy szobanövényt?
Figyelt kérdés
a cél, hogy ne lehessen kideríteni mi volt a kiváltó ok, ne maradjanak nyomok!2014. ápr. 23. 10:08
1/5 anonim válasza:
Miért akarod elpusztítani a növényt? Ha nem kell, akkor ad oda valakinek.
3/5 anonim válasza:
Szerintem azért, mert nem az övé, de nem szívleli egyéb okokból..Hát..én a hipo v. valamilyen mas vegyszer nem tesz jot se az emberekek, sem pedig novenyeknek, szóval én azt csinálnám, ha lenne 1,5-2 órám, hogy szépen a leveleket lefújnám hipoval v. hiposvízzel, aztán pedig egy óra, (1.5) mulva áttörölném és lefújnám vmilyen növényvédővel. (hogy ne lehessen a hipót érezni) :D És eztinden nap, vagy napjában többször (attól függ mennyi időd van rá) Bár nem tudom mennyire lenne hatásos, de jót biztos nem tenne neki! Nekem hirtelen ez jutott eszembe.
4/5 anonim válasza:
Attól függ milyen fajta.
Van amelyiket kinyiffantasz azzal, ha egy éles kést leszúrsz mellé a földbe és a gyökerét körben elvágod.
Van amelyik ettől nem pusztul el, hanem új gyökérzetet növeszt.
5/5 anonim válasza:
Tedd a tűző napról 5-10 percre a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!