Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a legegyszerűbben...

Hogyan lehet a legegyszerűbben kipusztítani egy szobanövényt?

Figyelt kérdés
a cél, hogy ne lehessen kideríteni mi volt a kiváltó ok, ne maradjanak nyomok!

2014. ápr. 23. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért akarod elpusztítani a növényt? Ha nem kell, akkor ad oda valakinek.
2014. ápr. 23. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Hugyozz alá rendszeresen.
2014. ápr. 23. 10:50
 3/5 anonim válasza:
Szerintem azért, mert nem az övé, de nem szívleli egyéb okokból..Hát..én a hipo v. valamilyen mas vegyszer nem tesz jot se az emberekek, sem pedig novenyeknek, szóval én azt csinálnám, ha lenne 1,5-2 órám, hogy szépen a leveleket lefújnám hipoval v. hiposvízzel, aztán pedig egy óra, (1.5) mulva áttörölném és lefújnám vmilyen növényvédővel. (hogy ne lehessen a hipót érezni) :D És eztinden nap, vagy napjában többször (attól függ mennyi időd van rá) Bár nem tudom mennyire lenne hatásos, de jót biztos nem tenne neki! Nekem hirtelen ez jutott eszembe.
2014. ápr. 23. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen fajta.

Van amelyiket kinyiffantasz azzal, ha egy éles kést leszúrsz mellé a földbe és a gyökerét körben elvágod.

Van amelyik ettől nem pusztul el, hanem új gyökérzetet növeszt.

2014. ápr. 23. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Tedd a tűző napról 5-10 percre a hűtőbe.
2014. ápr. 24. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!