Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne több pólót a...

Hogyan lehetne több pólót a lehető legegyszerűbben csíkokra feldarabolni?

Figyelt kérdés
mert készítettem egy lábtörlőt, de szeretnék egy másikat is csinálni, és ahhoz minimum 5-6 pólót kellene vékony csíkokra feldarabolni. a darabolásnál fájt a kezem és sajnáltam az ollót is, ezért szeretném megkérdezni, hátha valaki tudna egy jó kis praktikát erre. :)
2012. febr. 15. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Vágj bele, és utána tépjed ha lehet!
2012. febr. 15. 16:27
 2/3 fúróferkó ***** válasza:

Kell csinálni egy tekerős, forgókése célgépet.2 gumi nyomógörgő ferdén,csavarvonal szerűen továbbítja az anyagot a forgókések közé,amíg el nem fogy.

A pólók nyakán a passzécsikot is így vágják.

2012. febr. 15. 17:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy kezd meg ollóval, és tépd tovább. Nem milire pontosan egyforma szélesre, de szépen fel lehet csíkozni így körkörösen a pólót. Szőttem én is, és így daraboltam hozzá az anyagot.
2012. febr. 16. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!