Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hódmezővásárhely milyen hely?...

Hódmezővásárhely milyen hely? Albérletek milyen árban vannak?

Figyelt kérdés
Miért nincs fent az intereten vásárhelyi albérlet? Illetve ha van,miért kép nélkül? Ennyire kevés ott az albérlet? Milyen a város? Milyenek azóvodák?

2014. ápr. 22. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. A konkrét kérdésedre nem tudok válaszolni, viszont én így voltam régebben Jászberénnyel. A neten nem voltak hírdetések, oda kellett utaznom és a helyi újságot beszereznem, abban már voltak hírdetések. Még aznap megnéztem a lakásokat, este indúltam vissza. Kb. 400 km volt oda-vissza.
2014. ápr. 22. 21:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugyanígy vagyok, kb 500km lesz így...szerettem volna csak olyan helyeket megnézni,amik esélyesek, és ez most picit lelomboz:(
2014. ápr. 22. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én most nyárra keresek albérletet Szegeden, te diák vagy? Vagy csak Hmv érdekel? Gondolkodom rajta hogy össze kéne fogni pár emberrel és kivenni egy albérletet, de sajnos semmi ismeretségi köröm nincs.
2014. ápr. 22. 21:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem diák vagyok. A párom vásárhelyen kapott állást,így oda szeretnénk költözni.
2014. ápr. 23. 05:55
 5/5 anonim válasza:

Nem olyan rossz hely,egyik ismerősöm ott él :)

albérletek:

lx.hu/hirdetes/elado-hodmezovasarhelyi-tarsashazi-lakas-elado-vagy-kiado-ID1Gdct.html#9ab6ed5206

[link]

[link]

Próbálj meg itt szétnézni!

Óvodák azok nem tudom, hogy milyenek.

Remélem valamennyire segítettem.

2014. máj. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!