Újpalotán mennyi a távfűtéses lakások rezsije? Mi az, ami fogyasztástól függő költség, és mi fix költség ezeknél a lakásoknál?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 22:30
1/4 anonim válasza:
a válasz marha egyszerű:
távhő, hacsak nem felújított a ház, akkor fix, ez a lakás méretétől függ. és a közösköltség is fix.
áram meg a víz saját fogyasztás alapján.
a távhő ára 20ezertől 50ezerig bmennyi lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért érdekelnének konkrét példák, mert azokat a lakásokat is nézegettem, de mivel soha nem volt még saját lakásom, és nem ismerem, mert nálunk más fűtés van, szeretnék rendesen utánajárni, hogy kb. mennyi költséggel számolhatok ilyennél, belefér-e, vagy abszolút vessem el.
2009. dec. 21. 00:25
3/4 anonim válasza:
ha bp 11 kerben nézegetnél lakást, akkor tudok segíteni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Budára nem költözök, a 15. kerületben nézek, mert egyrészt itt nőttem fel, és itt van közel munkahelyem. :-) Sík terepen nőttem fel, itt érzem magam biztos talajon. :-) Maradjunk a kérdésnél. :-) Ha majd az a terület érdekel, akkor kérdezek arról.
2009. dec. 21. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!