Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülnek most az...

Mennyibe kerülnek most az eladó házak, lakások?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni házat vagy lakást.Hogy hol még nem tudom,igazából mindegy.A lényeg,hogy legyen benne fürdőszoba,WC.Viszont nem tudom,hogy jelenleg mennyiért árulják az emberek a házukat.Elmondaná valaki,hogy körülbelül milyen árak vannak?

Az interneten sajnos nem találtam olyat ami nekem is megfelelt volna.Vagy a ház nem tetszett,vagy a házért nagyon sokat kértek..

Köszönöm a válaszokat előre is.

2009. dec. 18. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy mekkora házat szeretnél, hol (városban mindig drágább, mint falun), és mennyi pénzed van rá. A szomszédunk múlt nyáron adta el a házát (két szoba, konyha, fürdőszoba, kert) 12 millió forintért. Kisvárosban lakunk. A tőlünk 6 km-re lévő falucskában meg 3 és fél millióért vettek barátnőmék tetőtérbeépítéses házat.
2009. dec. 18. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Függ egyrészt attól, hogy hol helyezkedik el. Budapest, vagy nem, vidéken megyén belül semm mindegy, hogy milyen messze van megyeszékhelytől, város, kisváros, falu-e.

Aztán adott településen belül is vannak drágább és olcsóbb környékek. Ha megvan a környék, akkor jön az, hogy milyen maga az épület. Ez vadiúj luxuskiveteltől a düledező viskóig bármi lehet.

Egy ingatlannak van kb. száz paramérere, ami befolyásolja az árát. Szóval a kérdésedre nehéz érdemben válaszolni, mert attól, hogy azt mondom, 1 milliótól fölfelé a határ a csillagos ég, nem leszel sokkal okosabb.

Ha legalább az országrészt elárulnád, többre mennénk.

2009. dec. 18. 14:12
 3/11 anonim ***** válasza:
melyik házban nics fürdő wc?
2009. dec. 18. 14:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Mivel Budapesten elég drágák,így vidék jutott eszembe.Mondjuk Balassagyarmat,Szécsény és környéke...

Nem nagy házat akarok.Talán 2 szoba ,konyha ,fürdőszobás..

2009. dec. 18. 14:23
 5/11 anonim ***** válasza:
átlag 20-30millio ha házról beszélünk kisebb városban nyugat mo-on
 6/11 A kérdező kommentje:
14.22-nek.El se hiszed hány házat hirdetnek(még pesten is) amiben nincsen fürdőszoba)
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha a víz be van vezetve a házba, akkor nem kizárt, hogy olcsóbban tudsz fürdőszobát csináltatni, mint amennyivel többet fizetnél az összkomfortos házért. Ha 1-2 millióért ajánlanának fürdőszoba nélküli házat, biztosan gondolkoznék rajta.
2009. dec. 18. 14:26
 8/11 anonim ***** válasza:
ez komoly? mármint a wc nélküli ház? egek...
2009. dec. 18. 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:

ne haragudj, ez kb olyan kérdés, mint a szeretnék számítógépet venni, mennyibe kerül? lehet az 1 forintot nem érő commodor 64 es is, meg lehet a kávét is főző 500 ezres gép is...

inkább azt kérdezted volna, hogy azon a környéken ahol te keresel milyenek a NM árak! így talán lehetne pontosabb válaszokat adni.

az ingatlan.com-on millió egy hirdetés van.

ha abból sem találsz olyat, ami érdekel, akkor elmész egy a környéken található irodához, és megkéred, h keressen neked ilyen és ilyen házat. ez neked ingyen van, az eladó fizet neki jutalékot.

az utolsó mondat külön megfogott... én is szerettem volna kacsalábon forgó palotát kis kerti halastóval, de mivel nincs rá pénzem ezért vettem egy lepukkant panelt, és kihoztam belőle amit a pénzem engedett. ilyen eccerű a dolog.

látszik, hogy pénzzel megáldott a jósors, de ésszel már kevésbé....

2009. dec. 19. 01:09
 10/11 A kérdező kommentje:

01.09-nek

"kacsalábon forgó palotát kis kerti halastóval"

Te miről beszélsz? Én semmi ilyet nem írtam,csak annyit,hogy 2 szobás,konyha,fürdőszobás házat néznék.Neked ez már palota??Akkor te putriban laksz??Ne sértegess mert én sem sértegetlek.

De hát mit is várhat az ember ilyenektől mint te nem igaz??

2009. dec. 19. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!