Fenyőfa alkalmas -e tüzelésre (pl. sparherdben v. cserépkályhában)? Van -e valami kizáró ok?
Igaz amit mondanak,de egy fa eltüzelése nem okoz gondot .
Én már nagyon sok fenyő fát tüzeltem el cserépkályhában is .Adni kell a huzatot,nagy lánggal égjen,akkor nincs idő a korom lerakódására sem .
Mindennel lehet tüzelni. Még szaros pelenkával is.
Az eszem megáll hogy még egy ilyen egyszerű alapvető dolgot is meg kell kérdezni. Már az ősemberek is ismerték a tüzet. Lehet Ők is kérdezgették a Gyakorin hogy mivel lehet tüzelni. Tüzeltek mindennel amit találtak. És mégse háborogtak a környezet védők. Apropó! Hol voltak mikor az Ukrán zavargások idején több ezer autógumit égettek el a barrikádokon. Miért nem akadályozták meg? Nem ez lenne a kötelességük?
Ezt nekem írtad?
Mármint a #4-es nek?
Tudod mit jelent az arogancia?
Másik kérdés.
Láttál te már cserép kályhát? Esetleg tüzeltél is benne.
Nekünk van kettő is. Mind a kettő bőven elmúlt már 30 éves. A nagyobbik nak (az "plafonig" ér) semmi baja ,a kissebiket (az 3 csempe magas) is csak azért kellett szétszedni mert a 30 év alatt ahogy dobáltuk be a fa hasábokat szépen lassan ki ütötte a hátsó csempét, és már emiatt füstölt kicsit meg elölről is lepergett a számot. De ez 30 év alatt szépen lassan, nem egyik napról a másikra. Nem a kátrány miatt szedtünk szét. Az a füstcső be gyűlik fel ha van (mármint füst cső) és a kéménybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!