Melyik jobb a felültöltős mosógép vagy az előtöltős mosógép?
Milyen szempontból? :) Ugyanúgy mosnak. Nekem felültöltős van és most gyűjtök előltöltősre, mert a fürdőm kicsike, a gázmelegítő alatt van a mosógép és nem tudom felnyitni a tetejét.
Szóval helytakarékossági szempontból tudok nyilatkozni, az előltöltős nyer :)
találtam ilyet, olvasd végig:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztart..
Én azért szeretem a felültöltőset, mert ha vmi kimarad a mosásból, akkor utólag még bele tudom dobni :)
De ha van a mosógép felett vmi, kicsi a hely, akkor jobb az elöltöltős. Meg arra lehet szárítógépet tenni.
Igazból a helyi adottságoktól függ. Ma már ki lehet nyitni az elöl töltőset is, mert nincs benne annyi víz, h elérje az ajtó peremét.
Nekem a konyhabútorba van beépítve, mert a fürdőben kevés a hely, így nem volt kérdés, h elöl vagy felültöltőset vegyek.
nekem elöltöltős van, LG direct drive motorral. nagyon halk, akár éjjel is lehet vele mosni, mert nem ugrál :)
a fürdőm nagyon mini, a konyhában a pult alatt viszont kényelmesen elfér. oké hogy hajolgatni kell, de 26 évesen talán nem halok bele :)
Nekem az előltöltőssel csak a bajom volt mindig...
Volt hogy bennragadt vízzel együtt a ruha, szerelő szedte ki..
Stb
Viszont a mosószer és ölitőadagolő tisztábban tartható.. Lehet rá pakolni stb..
Ennek ellenére a felülröltősre voksolok..
A linkelt kérdésnél mindenki leszolta a whirlpool-t nekünk bevált..
10 eves a szüleime, a mienk 12 az anyósomé 7 egyik sem lett még szerelbpve.. Most kezdett a mienk csapágyas lenni, de szerelő nem kell hozzá, 5000 és kicserélem én is kár, bár a ferjem úgysem hagyja;-)
Nem bonyolult egyébkent..
Viszont a márka mosogatógépeivel befürödtünk..hangosak, hamar hibásodnak( családban 2 is van)
Nekem elöltöltős van, kesekeny változat, az annyi helyett foglal, mint egy felöltöltős. Én azt jobban szeretem, mert lehet mozizni :D
Előtte 3x felültöltős volt, azzal mindig bajok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!