Ördögi kör - utálom az otthonomat, de mit tehetnék?
3 éve vettük a lakást. Felettünk egy 50-es skizofrén pasas lakik, aki a "fél életét" a pszichiátrián tölti, mert mindig bekattan, és átlag kéthavonta viszik is el rögtön kényszerzubbonyban.
Mi alatta élünk, és mikor itthon van, pokol az életünk. Egész nap és EGÉSZ ÉJJEL pakol, rámol, dübörög, nem tudom mit csinál, de REGGELIG halljuk, hogy valamit zörög.
Tudom, nem direkt csinálja, a betegsége miatt nem tud nyugodni. De mi sem, és már kivannak az idegeink.
A dokija szerint még nem helyezhető elmeszociális otthonba, de már "érik a dolog". (ezt mondja 2 éve már).
Eladni eladnám, de most csapjak be mást??? Hazudjak?? Ne mondjam el, hogy mi a helyzet???
Úgy érzem ördögi kör, aminek nincs megoldása. Köszi, hogy meghallgattatok, segíteni úgyse tud senki, de már az is jólesett, hogy kiírhattam magamból.
Már többször beszéltünk vele, mindig aranyosan és udvariasan mondja, hogy elnézést kér (ilyenkor azért jól van, mert ha nincs jól, kiüvölt minket az ajtón), de tíz perc múlva folytatja a pakolást.
Már annyira utálok hazajönni... :(((
Köszi a válaszaitokat. Persze, nem mondta az előző tulaj... Pedig végigkérdeztem anno minden velünk érintkező szomszédról, hogy ki kicsoda, mit csinál, "normális"-e. Persze, a válasz igen volt. :(
Amúgy nem hiszitek el, de most épp kalapál.. 10 órakor... Komolyan az őrületbe fog kergetni. Ja, és egy éves a kisfiúnk.. persze nem alszik, figyeli, honnan jön a kopogás... Az a baj, az se megoldás, ha a férjem felmenne és képen nyomná... pedig lehet, hogy az hatásos lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!