Födémszigetelés?
Figyelt kérdés
Kb.100 nm felületet kéne szigetelnem.Betonfödém 19 cm-es,most kb.4 cm EPS van rajta.Mennyibe kerülne ez?2014. márc. 18. 19:04
1/13 A kérdező kommentje:
Bár azon is gondolkozom,hogy tudnék annyi sarat szerezni,kertből is,hogy bővítsem a szigetelést.(persze jó vastag réteg lenne,legalább 30 cm.)
2014. márc. 18. 19:27
2/13 anonim válasza:
a sár (vályog) rossz hőszigetelő. kb mint a tömör kism tégla
3/13 anonim válasza:
ár attól függ, hogy milyen és mennyi szigetelést raksz rá. de az anyag árakat ezernyi helyen megtalálod.
4/13 A kérdező kommentje:
De ha 4cm szigetelés fölé raknám,akkor is egy réteget kapna.Nem?(Persze tudom,hogy annyi megtakarítás nem érhető el,de nekem 50 ezer forint is számít.)
2014. márc. 18. 19:46
5/13 anonim válasza:
akkor rakjál rá nádpadlót-valamint vannak belőle vastag (5-10cm) táblák is és azt úgyis le kell sározni a tűz és rovarvédelem miatt
6/13 anonim válasza:
Én annak idején szalmás malterral csináltam. Betonkeverő, cementes malter, bele annyi szalma amennyit bevesz.
7/13 Józsi21 válasza:
Én is most nyáron akarok födémszigetelést csinálni un.papírbetonból.Elméletileg papír kell,de én nagy mennyiségben tudok olcsón szerezni faforgácsot,ismim szerint az is jó.A héten öntök vagy két keverést,sablonba.
Ha gondolod referálok az eredményről.
8/13 A kérdező kommentje:
Bár a rendes szigetelés se kerülne több millióba,talán pár száz ezer forintba,de erre nekem jelenleg nincs pénzem,meg az lenne a legjobb,s legegyszerűbb,de ha ingyen megtudom csinálni sárral,az is jó egy darabig szerintem.De látom ti is egyetértetek.Köszönöm a válaszokat.
2014. márc. 19. 22:59
9/13 A kérdező kommentje:
Ha szabadságra megyek nyáron 1 hétre,akkor ez lesz a feladatom.
2014. márc. 19. 23:01
10/13 kata kata válasza:
Én 100nm-re 10cm -es ásványgyapotot(paplant)raktam le,40 ezerért.4 fokkal lett melegebb mint volt előtte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!