Gáztűzhely? (rövid)
Figyelt kérdés
Be van vezetve a gáz,most villany van(teljes),de nagyon drága.Ha teljesen gázüzeműre cserélném?(sütő része is gázüzemű lenne).Mondjuk sokat is sütök benne,azért kérdezem.Köszönöm a válaszokat.2014. márc. 7. 18:47
2/5 A kérdező kommentje:
Hogy olcsóbb lesz,illetve jó dolog a gázsütő?Hallottam,hogy nem egyenletes,de olcsóbb az üzemeltetése?
2014. márc. 7. 19:23
3/5 anonim válasza:
olcsóbb, de ha világéletedben villanysütőd volt, akkor szenvedés lesz a gázsütő. A kombinált lenne jó neked felül gáz alul villany, de mire megtérülne már úgyis csere érett lenne szóval én hagynám a helyedben hacsak nem valami ősrégi áramzabáló szörnyeteg van,ha igen akkor indukciós lapra cserélném,és valami kis fogyasztású sütőre.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem mindig volt villany,kb 20 éve van villany,előtte gáz volt,de arra már nem emlékszem.A villany meg 20 ezer forint,hogy nincs tévém,energiatakarékos minden izzó,háztartási gép,s ez lehet a ludas szerintem.
2014. márc. 7. 21:21
5/5 anonim válasza:
Szüleimnek van kombinált...nekünk csak gáz,de olyan ropogós pipibőrt meg olyan gyorsan sütni a gáz nem tud :S :(
Nálunk csak a tűzhely gáz és a "havidíjjal" együtt 2000 körül van a számla,ha jobban használjuk a sötőt akkor több....noh meg vannak napok amikor sokkal tovább kell sütni,hogy jó legyen és pl a vizet is tovább tart felforralni.Amúgy én szeretném cserélni kombináltra (alul villany fölül gáz) mivel főleg a fölső részt használjuk és ritkábban az alját így annyira nem dobná meg a villanyszámlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!