Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit vegyek feleségemnek...

Tamás73 kérdése:

Mit vegyek feleségemnek karácsonyra? 2 gyerek anyukája egyébként tehát benne van már a 20-as éveinek a végén.

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 21:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Karórát nem használ csak egy évben 1-szer.Fodrászhoz most megy szerdán,kozmetikushoz idén már nem.van még ötlet?
2009. dec. 13. 13:42
 12/14 anonim válasza:

(22:57) Ha rámeritek bízni nagyszülőkre a gyerekeket akkor csinálnék egy egész napos "csak te és Ő napot". Uszoda,mozi,kirándulás,gyertyafényes vacsi vagy amit ő szeret olyan programot találnék ki. Ezt a tervet egyeztetném a nagyszülőkkel,és egy kártyára szépen leírnám,vagy kinyomtatnám... esetleg gyerekekkel díszíteném.

Más ötletem már nincs.

Én egy ilyennek nagyon-nagyon örülnék!!

Üdv: a 3gyerekes :)

2009. dec. 13. 16:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig beérkezett válaszokat.Tamás
2009. dec. 13. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Azóta már biztos megvan. Mi lett az? Talán késő, de kádba tehető pezsgőfürdő betétet, ékszert, masszázsbérletet..

És évközben figyelj rá, az én férjem is mindig szenved, hogy mit vegyen nekem, közben meg akárhányszor elmegyünk valamerre mindig mondom, hogy ez de szép az de jó lenne... folyamatosan, csak meg kellene jegyeznie...

2009. dec. 22. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!