Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fehér színű műbőr ülőgarnitúrá...

Fehér színű műbőr ülőgarnitúrából hogy jön ki a toll?

Figyelt kérdés
Igazi megnevezése bőrhatású textil. Egyik nap elaludtam firkával a kezem és rányomódott az ülőgarnitúrára. Hogy lehetne eltüntetni hogy ne vegyék észre, és ne jöjjön ki az eredeti színe? Légyszi segítsetek, mert anyukám kinyír ha észreveszi :S
2009. dec. 11. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen van nekünk is vaj színben és nekem is van egy lányom igaz ő 2,5 éves próbáld arcszeszel nekem az mindig segít!
2009. dec. 11. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a világos sárgásból néhány nap alatt magától kikopott. Próbáltam kenegetni több dologgal is, de semmi nem hozta ki. Egyszer csak már nem is látszott. Reménykedj:)
2009. dec. 11. 19:25
 3/7 A kérdező kommentje:
öhm hát igen.... :D köszönöm a választ :)sajnos nincs itthon arcszesz :/ esteleg valami más?
2009. dec. 11. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
denaturált szesz lenne az igazi ellenszere,de esetleg próbáld meg az ablaktisztítót, pálinkát, szájvízet, sampont, sima szappant. Ezektől baja nem lehet. Nekünk is pont ilyen világos műbőrünk van, én súrolóporral csináltam múltkor, de az rizikósabb, mert ledörzsölheti a bőrt is.
2009. dec. 11. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Pár hete olvastam, hogy a legolcsóbb fogkrémmel lehet kitisztítani.
2009. dec. 11. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet kapni speciális tisztítót, nem olcsó, de tuti siker.
2009. dec. 11. 20:28
 7/7 A kérdező kommentje:
és nem tudja valaki Győrben hol lehet olyat kapni? egyébként köszi az összes választ, mind kipróbálom majd;)
2009. dec. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!