Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen írógépet válasszak,...

Milyen írógépet válasszak, amelyikre nem kell sokat költeni?

Figyelt kérdés
Írógépet szeretnék vásárolni,de nem tudom,hogy milyen típusuak vannak,és milyen költségei vannak. Nem fontos,hogy nagyon antik legyen, nem tudom,hogy kell-e bele vennni kazettát,vagy árammal működik-e..

2014. febr. 21. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
festékszalag mindegyikbe kell. hogy hol kapsz ilyent, azt nem tudom. van mechanikus, azt elég erősen kell ütni, ha gyors vagy össze is akadhat időnkét-de ez nem gond; az elektromosakat gyengébben kell ütni. írófejben is van két tipus. ha veszel, kérdés mennyire kopottak a kalapácsok, ezt ki kell próbálni.
2014. febr. 21. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Az írógép már a múlté. Előtted fekszik az új.
2014. febr. 21. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Mire szeretnéd használni az írógépet?
2014. febr. 25. 13:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Receptírásra,stb.
2014. febr. 25. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Hűha, még mindig nem igazodok el.

Mert ha ez étel-recept (töltött káposzta, pogácsa stb), akkor arra valóban jó az írógép, bár egy rontás után újra kell kezdeni gépelni az oldalt.

[link]

De ha orvosi recept, arra vonalkódot is tudni kell nyomtatni, úgy tudom, arra alkalmatlan az írógép.

Ide számítógéppel írta az üzenetet.

Venni kellene valami olcsó printert, és hozzákötni a számítógéphez. A hibák javítása is egyszerűbb lenne, ha számítógépes szövegszerkesztőbe gépeli a sorokat...

[link]

2014. febr. 26. 12:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi,van nyomtatóm,de én mindenképpen írógépet szeretnék venni,mert szeretem a retro dolgokat:) Szóval nem kifejezetten valamilyen célra kellene, dísznek is.)
2014. febr. 26. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!