1/12 anonim válasza:
szép, azt meg kell hagyni, de fogalmam sincs a fajtájáról :$
2/12 anonim válasza:
Ez a kép olyan távolról mutatja a fenyőt, hogy akár jó minőségű műfenyő is lehet.Szerintem erről nem lehet megmondani.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy milyen fenyő az, ami nagyjából így néz ki és nem mű. :)
2009. dec. 9. 23:37
5/12 anonim válasza:
Én ránagyítottam elég rendesen. Szerintem ez sima lucfenyő! Csak nagyon sűrű, és szép szabályos!
6/12 anonim válasza:
Szerintem is sima lucfenyő, nagyon szép formás fa és persze a díszítés miatt is ilyen szép. Én a tetején láttam jobban abból gondolom, hogy luc lehet.
8/12 anonim válasza:
A normann fenyőnek hosszabbak a tűlevelei. Szerintem is sima lucfenyő, csak nem helyspórolós erdészetben ültették, így szép szabályos és sűrű lett. A nálunk kapható lucfenyők azért olyan satnyák, mert nagyon szorosan ültetik egymást mellé őket, hogy adott területen minél többet tudjanak termeszteni.
9/12 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm szépen a segítséget. akkor majd jó alaposan körül kell nézni hátha mégis találok hasonlót :)
2009. dec. 12. 00:41
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!