Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen körfűrész lapot vegyek,...

Milyen körfűrész lapot vegyek, és honnan?

Figyelt kérdés

Van itthon egy körfűrészünk. Rúd fa kereszt irányú vágására használjuk. Néha kemény fa, néha puhább fa, 3-5sz. mm átmérő fa elvágásához. Tüzifa.

Ami most a gépen van körfűrészlap az egy elég régi, de elég nagy átmérőjű lap, kb. átmérőben 5-6sz. mm. Jó nagy foghézagok vannak közte és nincs benne semmi lapka.

Az is lehet, hogy nem erre a célra van.

Úgy gondolom ideje lenne már váltani, pl. egy lapkás korongra. Bár ezt csak mint laikus gondolom.

2014. febr. 17. 06:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

" Bár ezt csak mint laikus gondolom."

Mi is rólad ezt gondoljuk! Ezek után:"de elég nagy átmérőjű lap, kb. átmérőben 5-6sz. mm."!

2014. febr. 17. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én is laikus vagyok, de nem tudom, mi az a 3-5sz., és 5-6sz.

Legegyszerűbb, ha kiszereled a lapot, és elviszed egy boltba, ahol árulnak ilyet. (OBI, Praktiker, barkácsbolt, stb.)

2014. febr. 17. 09:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Ha azt írom, hogy 5-6sz. -Ft akkor érthetőbb a rövidítés? :)

Leírom mit értettem rajta: 5-6sz. mm. = öt-hat száz milliméter. Bocsánat ha nem voltam egyértelmű.

Első válaszolótól kérdezném, hogy miből gondolod amit írtál? Leírnád, hogy szerinted, hogyan kellett volna leírnom?

2014. febr. 17. 15:56
 4/6 A kérdező kommentje:

De egyébként leírtam, hogy "átmérőben" az ugyebár általában valamilyen hosszmérték pl. amit írtam is "mm" milliméter.

5-6 miliméter az elég kicsi lenne egy fűrészkorongnak.

2014. febr. 17. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan mi lett volna, ha a sz. után még ki írsz két betűt: áz.
2014. febr. 17. 19:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Semmi. :)

Máskor így fogok tenni.

No de lényeg a lényeg, a kérdésre koncentráljunk.

2014. febr. 17. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!