Milyen körfűrész lapot vegyek, és honnan?
Van itthon egy körfűrészünk. Rúd fa kereszt irányú vágására használjuk. Néha kemény fa, néha puhább fa, 3-5sz. mm átmérő fa elvágásához. Tüzifa.
Ami most a gépen van körfűrészlap az egy elég régi, de elég nagy átmérőjű lap, kb. átmérőben 5-6sz. mm. Jó nagy foghézagok vannak közte és nincs benne semmi lapka.
Az is lehet, hogy nem erre a célra van.
Úgy gondolom ideje lenne már váltani, pl. egy lapkás korongra. Bár ezt csak mint laikus gondolom.
" Bár ezt csak mint laikus gondolom."
Mi is rólad ezt gondoljuk! Ezek után:"de elég nagy átmérőjű lap, kb. átmérőben 5-6sz. mm."!
Lehet, hogy én is laikus vagyok, de nem tudom, mi az a 3-5sz., és 5-6sz.
Legegyszerűbb, ha kiszereled a lapot, és elviszed egy boltba, ahol árulnak ilyet. (OBI, Praktiker, barkácsbolt, stb.)
Ha azt írom, hogy 5-6sz. -Ft akkor érthetőbb a rövidítés? :)
Leírom mit értettem rajta: 5-6sz. mm. = öt-hat száz milliméter. Bocsánat ha nem voltam egyértelmű.
Első válaszolótól kérdezném, hogy miből gondolod amit írtál? Leírnád, hogy szerinted, hogyan kellett volna leírnom?
De egyébként leírtam, hogy "átmérőben" az ugyebár általában valamilyen hosszmérték pl. amit írtam is "mm" milliméter.
5-6 miliméter az elég kicsi lenne egy fűrészkorongnak.
Semmi. :)
Máskor így fogok tenni.
No de lényeg a lényeg, a kérdésre koncentráljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!