Milyen faipari gépet ajánlanál nekem?
Olyan kombinált gép kellene, amelyen van:
-körfűrész,
-egyengető , amelyből elég lenne akár 200mm-es is( a vastagolás nem annyira fontos nekem..., bár természetesen hasznos tud lenni :) )
-hosszlyuk fúró
Nem kell, hogy nagyipari legyen, de ne is olyan kis táska méretű "plévázas" játék legyen.
Egy viszonylag kis méretű, de masszív és NAGYON PONTOS szerkezet kell. A pontosság nagyon fontos, mert hangszergyártáshoz lenne...
A legjobb ár-érték arányú szerkezetek érdekelnek.
Örülnék, ha 400 000Ft-ból kijönne, bár ez kicsit reménytelennek tűnik :) Szted mennyiért lehetne ilyet venni?
A helykihasználás sem egy elhanyagolható tényező, de főleg az anyagiak dominálnak. Úgy vettem észre, hogy külön-külön megvéve többre jönne ki.
Biztosan azért, mert mindegyik művelet másik masinát,és így külön vázakat igényelne...
De kíváncsi vagyok a véleményedre! Úgy véled külön-külön jobban megérné?
Köszönöm szépen!
Egyébként vannak olyan márkák, amiket nem javasolsz?
Ahha... :)
Tehát még olyan általános igazságok sincsenek, mint pl. kínai olasz, francia gépek általában nem olyan jó minőségűek, de az ugyan olyan árú német és japán gyártmányok sokkal jobbak... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!