Mért ilyen rossz illatúak a ruhák?
Kék Sílant használok mellé folyékony mosószer!
Ha meg szárad a ruha egyszerűen szólva BÜDÖS!
igen, nekem is ez volt a bajom amikor még gázfűtésem volt, és régi energomat mosógépem.
most távfűtésem van, és 1200as fordulatszámú whirlpool-om. ég és föld a különbség. akkoriban sajnos hideg volt a lakás, és volt hogy a fürdőben teregettem, ahol nem volt fűtés. az új lakásomban mindenhol egyenletes meleg van, és a szobában szárítok :)
fontos, hogy minél gyorsabban száradjon meg a ruha, mert akkor az illat megmarad.
ja, és ha ez mond valamit, akkor én persilt használok, és sárga coccolinot.
Igazuk van az előttem szólóknak, nekünk is akkor büdik a ruhák, ha nem elég gyorsan száradnak (hűvös vagy párás helyiség).
De az is lehet, hogy a mosószered illata üti a kék silan illatát! Próbálj meg semlegesebb illatú mosószert használni és amellé a kék silant vagy a silanból egy másik illatot választani.
Hogy én erre nem gondoltam... Ez lesz a gond, ugyanis egy fűtetlen szobába vannak teregetve hely hiány miatt!
De valamit ki ötlök, mert ez nem állapot! Köszönöm a segítséget! Egy rutintalan fiatal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!