Hogyan vizszintezzem a mosogepem?
Figyelt kérdés
Hello!
Erdeklodnek,hogyan allitsam vizszintbe a mosogepet.
1.A furdoszobak padloja mindig lejt a kozeppont fele 1.5 szazalekot a vizelvezetes miatt.Ha nem billeg a gep,akkor kabe 1 szazelek ferden all,ugye.
2.Ha vizszintemerot veszek es tetejre allitva kimerem a vizszinteset es a labakat beallitom,billegni fog.
Melyik legyen a ketto beallias kozul akkor?
Kosz szepen.
m.
#mosógép #vizszintezes
2014. febr. 12. 11:19
1/5 A kérdező kommentje:
hulyeseget kerdeztem,azert vna csavaros negy laba.!
2014. febr. 12. 11:36
3/5 A kérdező kommentje:
ra.
tisztara kivagyok,mar tiz napja csak a mosogeppel gfoglslkozok,szerelo ,uj kinezese, meg vtele, szallitas ,takaritas, elpakolas utana,most meg ereszt es meg nincs minden elpakolva, eltakaritva!
2014. febr. 12. 12:37
4/5 A kérdező kommentje:
hetfon meghoztak az uj gepet reggel fel hatkor fekudtem le aludni,mert takaritottam pakoltam,mostam!
2014. febr. 12. 12:42
5/5 A kérdező kommentje:
meg vizszintmerot kell venni,de nehsny adagot mar surgosen ki k el mosni,meg elotte.
2014. febr. 12. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!