Nem lesz baja a mosógépnek, ha több ruhát rakok bele, mint amennyi elő van írva?
Figyelt kérdés
Először kapcsoltam be életembe a mosógépet. Anyám nincs itthon, gondoltam kimosom pár ruhámat. Jó megtömtem, szóval nincs benne már szabad hely. 5,5kg-ot ír rajta, ha véletlenül többet raktam bele, és elindult simán, akkor már nincs baj? Nem rég lett véve a gép, szóval elég modern gépről van szó. Bekapcsolni, és beállítani nem volt nehéz, az simán ment. 24F2014. febr. 5. 13:04
1/8 anonim válasza:
Nem szabad teletömni, mert még vízzel is teleszívja magát és a dob tönkremehet. Ha nem is 1 alkalom után... szóval legközelebb inkább oszd 2 fele a ruhát, ha sok van.
2/8 anonim válasza:
Nem lesz baja. Ruhával nem tudod nagyon megtömni, hogy súlyosabb legyen.
3/8 anonim válasza:
Egy komolyabb mosógépnek el sem szabadna indulnia, ha túl van terhelve.
4/8 anonim válasza:
A dobnak nem lesz semmi baja, mert 5,5 kilót normál ruhakkal nem lehet elérni még akkor sem, ha tele tetted és vizes lesz.
DE a ruhakat nem fogja rendesen kimosni, amelyiken volt valami kosz az lehet benne marad.
ha nehezebb csak farmert, kabatot tettel bele, akkor lehet elered, de baja nem lesz 1x mosásol.
a mosogepet kb háromnegyedik kell rakni.
5/8 A kérdező kommentje:
Sikerült kimosnom, minden rendben volt. Ahogy nézem még bírtam volna bele még egy picit pakolni. Nem szutykos ruhákról volt szó. Összerakodtam a szekrényembe, és fura szaga volt némelyik ruhának, szóval nem volt friss illatuk. Ősz óta nem voltak előszedve. Ezeket mostam ki. Köszönöm a hasznos válaszokat, máskor nem fogom megtömni, mint a libát. :)
2014. febr. 5. 13:51
6/8 anonim válasza:
Ha csak a szaga miatt mosod akkor, viszont nem kell rendes mosásra tenned, vannak röviditett programok, idö sporlásos program, nekünk meg van 15 perces mosási program is. Ezzel pont azt éred el, hogy jó illatuk lesz.
Ha pedig van szarito gépetek akkor felesleges kimosnod az ilyen ruhákat elég ha szaritoba beteszed egy illatositott kendövel.
7/8 A kérdező kommentje:
Gyorsra raktam, meg 40 fokra. 30 perc alatt ki is mosott. Ez volt a legkisebb, amire bírtam rakni. Kicsit gyűröttek lettek, máskor 30 fokra fogom rakni, ha rám jön a mosás. Szárítónk nincs, viszont elég szárazan szedtem ki a ruhákat. Szép napos időben szerintem 30 perc alatt meg is száradnának. Nem akarom anyámat vele nyaggatni, hogy hogyan megy, mert akkor azt mondja, hogy ő majd megcsinálja, de nem akarom, hogy mindent megcsináljon helyettem.
2014. febr. 5. 14:22
8/8 anonim válasza:
Nagyon nem érdemes túltölteni mert nem fog szépen mosni.Inkább a csapágyakat terheli meg meg a tengelyt főleg ott ahol a tengely akkora mint a kisújjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!