Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik országba kötözzek?...

Melyik országba kötözzek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A kereszt szüleim Svédországban laknak az az eggyik hej ahova mehetnék. A másik pedig francia ország ott a nagyszüleim élnek szerintetek mejik a jobb???

2014. febr. 3. 19:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

ma 19:46-nak

Áruld már el, miért gyökér a 7-es válaszadó?? Mert szólni mert, hogy a tinédzser helyesírása borzalmas? Nagy szégyen hogy Franciaországot kis betűvel írta, ahogy az is, hogy a hej szót sem tudta leírni normálisan. Tudod teljesen mást jelent a "hej" szó és a "hely" szó. Ahogy az is gáz, hogy 2 mondatban 5 hiba is van ami az ember szemét szúrja..

Amúgy meg a válasz a kérdésre.

Nagyon valószínű, hogy nem egy 12 éves fogja eldönteni hova költözik ki, hanem a szülei. A kereszt és nagyszülők nem a gyámjai, és nélkülük nem mehet..

2014. febr. 3. 20:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb Svedorszag, es a nyelvet mielobb tanuld meg :) sok sikert!
2014. febr. 3. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:

belepusztulnék a sötét svéd télbe

a december-januári sötétséget még itt is rosszul viselem

talán a békazabálóknál lenne jobb, de azoknak meg fülsértő a vartyogása

2014. febr. 4. 00:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok hogy melyik nyelv a könnyebb??
2014. febr. 4. 07:21
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget úgy döntöttem hogy Svédországot választom, amúgy nem tudom a nyelvet azért megyek ki hogy megtanuljam:D
2014. febr. 4. 15:52
 16/20 A kérdező kommentje:
Amúgy nem 12 éves vagyok
2014. febr. 4. 16:34
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Hát akkor elég szégyen, hogy nem 12 éves vagy. A borzalmas helyesírásod, hogy még a fő kérdést sem tudtad normálisan leírni, nem nagy intelligenciára vall. Mentésképpen mondtam a 12 évet, bár ennyi idős gyereknek is szégyen az ilyen helyesírás. De ha idősebb vagy, akkor nagyon szégyellhetnéd magad. Ha magyarul nem vagy képes megtanulni írni, olvasni, akkor idegen nyelvet, hogy leszel képest??
2014. febr. 4. 18:37
 18/20 futár 1 válasza:
A magyar nyelvtan könyvet nézd át! Bár lehet külföldön nem használják az ly-t. Én is gyökér vagyok?
2014. febr. 12. 21:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Az nem számít,hogy a kereszt szüleiddel,vagy a nagyszüleiddel vagy jobb kapcsolatban,és hogy kinél jobbak a lakáskörülmények?
2014. febr. 12. 21:22
 20/20 anonim válasza:

11,12-dik válaszoló egy gyöker szó szerint, mivel itt oktatja a többi embert a saját beképzelt nyelvtani világával, egyébként a kutyát sem érdekli hogyan irjunk helyesen, ez a kérdés nem eről szól !!!

Az ilyen embert a társaságomban nem türném el 5 percig.

2014. márc. 16. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!