Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ceresit Stop Pára tapasztalato...

Ceresit Stop Pára tapasztalatok? Hol olcsóbb, hol vegyem meg?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni ezért érdekelne másoknak hogy vált be.

Sajnos árammal működő drágább készülékekre (40-50ezer forint)nincs pénzünk, és amúgy is csak 1 helyiségbe tervezzük.

[link] Megnéztem, hogy milyen üzletekben kapható, hétfőn Budapesten leszünk, de mivel nem ott élünk nem tudjuk hová érdemes érte menni, hol olcsóbb. Úgy tudom viszonylag nagy eltérések is lehetnek az árát illetően és hát párszáz forint is számít, az is pénz.

Esetleg aki tudja hol van jó áron az megírhatná, köszönöm szépen.

Mellesleg mennyibe kerül, mennyiért szoktátok látni?

(A weboldalon van tájokoztató ár, de sokszor az üzletben nem annyi.)

Tudom, sokmindentől függ meddig tart e4gy tabletta, de valóban kibír 2 hónapot? Megéri megvenni, vagy javasolnátok valami mást?

Köszönöm szépen a válaszokat, tanácstalan vagyok.

2009. dec. 6. 01:10
 1/8 A kérdező kommentje:

Rossz linket másoltam be, ez a jó: [link]

Itt vannak, hogy hol kaphatóak de én nem járok sűrűn ilyen helyekre nem tudom valóban van-e ott és milyen árban. Ezért kértem segítséget :)

Még annyit, hogy én úgy szoktam szellőztetni ( minden nap, kb. fél órát) hogy kinyitom az ablakot és bekapcsolom a ventilátort, amit nyáron is használtunk. Gondoltam így jobban cserélődik a levegő, mert ugye légkondi nekünk nincsen.

Ez szerintetek jó megoldás, ez is kiviszi a párát?

Ilyenkor télen sok teát iszok (szinte csak azt)és a szobában gőzölög az is így emiatt elég párás a levegő, meg lehet amúgy is. Én sem hittem el, hogy ez ekkora gondot okozna, de tavaly télen amikor kevesebbet szellőztet az ember a hideg miatt... ezért gondoltam most a ceresitre.

Köszönöm aki elolvasta a hülyeségeimet, csak nem tudom mit csináljak gondoltam a ceresit lesz a megoldás.

Azt akartam még kérdezni, hogy nem lesz baja a készüléknek a ventilátorozástól? Nem "kavar be" neki és nem fog előbb elfogyni a tabletta belőle? Nem teszem közvetlenül mellé nyilván, csak kérdezem.

Egyébként a ceresitet hova érdemes tenni? A szekrény tetejére is tehetem vagy a pára az hol gyűlik össze milyen magasságban?

A földre tudnám még tenni, vagy az egyik fal mellé ott van olyan alacsonyabb polc. De akkor nincs középen ott nem áramlik úgy a levegő stb.

Ablak alá én nem tudom tenni a radiátor miatt. Kirakhatom az íróasztalomra is a számítógép mellé?

Tudom butaságokat tudok kérdezni, de a mikulásra való tekintettel nézzétek el kérlek :))))

2009. dec. 6. 01:33
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Nekünk volt ilyen ceresit, de nem volt jó semmire szinte. Összeszedni szedett össze párát, csak ez a házba nem látszott egyáltalán. Bár nálunk tényleg nagyon durva volt a pára, rendesen állt az ablakokon mindig, úgyhogy muszáj volt megvenni egy áramosat. Na most annak akkora tartálya van és rendszeresen rengeteg vizet öntünk ki belőle. Nem is csoda, hogy a cresit nem bírt el vele. :(

Szóval ne lepődj meg, ha nem jön be, de remélem nektek beválik.

2009. dec. 6. 02:19
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

ne vedd meg,mert egy olyan tabletta tényleg csak mutatja h van pára, de nem képes az összeset magába szívni, még egy 1,5 négyzetméteres szobában sem...

valami mást találjatok ki, ez nem ér semmit

2009. dec. 6. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
nekünk nem volt ilyen de én is csak rossz véleményeket olvastam róla neten hogy nagyon kevés párát gyűjt össze, alig használ valamit....és látom előttem sem épp jókat írtak róla
2009. dec. 6. 09:27
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, aki tud segíteni még írhat nyugodtan.

Én olvastam róla pár jó véleményt is, bár voltak akik szerint tényleg csak pénzkidobás.

Akkor valószínűleg több dologtól függ lehet ezt is csak úgy tudnám meg, ha kipróbálnám.

Még gondolkozom rajta, hátha nem lesz annyira drága és akkor bedobok egyet a kosárba.

2009. dec. 6. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Auchanba vettük múlt héten 2100 forintért. Tavaly is vettünk, mert nekünk is nagyon brutál módon áll a víz az ablakon reggelre. tavaly semmit nem ért, azt hittük, véletlenül selejtet vettünk. Beruháztunk most is, de sajnos MOST SEM ÉR SEMMIT. Én is el vagyok keseredve, mert az áramos nagyon drága. 1 hét alatt lett a fürdőben! kb egy ujjnyi víz a Ceresit-ben. Szóval semmi.
2009. dec. 7. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Valóban nagyon drága az elektromos, de ha annyira brutális akkor jobbat én nem tudok, még így is olcsóbb, mintha elrohadtak volna a faablakok....
2009. dec. 7. 14:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Közben megvettük de még nem üzemeltem be. Remélem valamit segíteni fog egyébként vettünk utántöltőt is mert akciós volt. 1 kg nehéz az utáűntöltő és 2 tabletta, én kisebb tablettákra gondoltam :DDDDD na mindegy, remélem beválik, drágább készülékre nem tudnánk most beruházni úgysem.
2009. dec. 8. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!