Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen karácsonyi ötleteket...

Milyen karácsonyi ötleteket tudtok?

Figyelt kérdés
Lehetőleg könnyen elkészítető legyen. És tudom, hogy már rengeteg ilyen kérdés van, de még egyik se tudott olyan ötletet adni amihez kedvem lett volna. Barátnők, család, stb. bárkinek =) Naptárat és csokit fogok venni, de azon kívül ötletem sincs. Köszönöm mindenkinek =) L/16 [lehet saját készítésű, vagy olcsó vett ajándék is]
2009. dec. 5. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tudsz hímezni akkor csinálhatsz asztalteritőt,vagy köthetsz pulcsit.Vagy veszel egy sima bögrét és iratsz rá nevet vagy amit szeretnél:)ugyanigy polora is irathatsz,törölközöre is.Vagy sütsz mézeskalácsot:)

Ha venni szeretnél boltban és olcsó dolgokat akkor vehetsz kerámia diszeket,füstölöket,gyertyákat,vázákat,kép keretet ilyen szép diszesre gondolok az is egy 100ftos boltban pár száz ft ,szóval nem nagy összeg meg vehetsz még plüssöket,puzzlet gyerekeknek,karácsonyfadiszeket esetleg.:)

most hirtelen ennyi jutott az eszembe,remélem tudtam segíteni:) Kellemes karácsonyt:)

2009. dec. 6. 00:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Én minden évben szenvedek ettől. Eleinte volt az, hogy nagy örömmel vettem mindenkinek dolgokat, de valahogy sose tetszett nekik annyira. Úgy értem nem estek hasra az örömtől :D pedig hasznos, jó dolgokat vettem.

Aztán egy ideje eléggé le vagyok égve így nem nagyon van ajándékozás, inkább segítek valamiben vagy ilyesmi.

Nekem régen ajánlották az origamit, hogy hajtogassak valamit.

Egyébként én se kaptam soha olyan ötleteket, amihez kedvem is lett volna. Valahogy mindegyik olyan távol állt tőlem. Biztos el vagyunk rontva, úgy értem a mai fiatalok nem igen kezdenek neki ilyen monoton, meghitt dolgoknak. :P mindegy.

Én ebben az évben azt hiszem a neten rákeresek és hajtogatok valami egyszerűbbet. Aztán kidíszítem még, hogy ne legyen olyan unalmas, befestem vagy hasonló. Így szép kis dísz lesz ( vagyis remélem) és akkor ezt adom karácsonyra.

Csillagot meg ilyesmiket talán nem olyan nehéz csinálni, csak papír kell hozzá olló meg kevés ragasztó esetleg. + ha akarod díszíteni akkor csillámpor vagy fújós spray festék vagy hasonló. Szerintem meg lehet szépre csinálni. Csak valahogy eddig nekem sose sikerült...

2009. dec. 6. 01:20
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Ne vegyél naptárt, hanem készíts magad, egyedi darabokat! A neten több olyan program van, ahol saját fényképekkel vagy az általuk kínált képekből kreálhatsz neked - és az ajándékozottnak - tetszőt.
2009. dec. 6. 10:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Kreatív boltban lehet kapni kis fadobozokat, különféle méretben és formában,saját kezűleg festheted, vagy valami kis anyaggal bevonhatod, kincsesláda címmel elláthatod.Még karácsonyig elkészül.Boldog Karácsonyt!
2009. dec. 19. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!