Fel lehet valahol jelenteni a szomszédot a zavaró magatartása miatt?
"Tegnap fél óráig mászkált a szobában fel-alá, csapkodta a sarkát a földhöz, annak sem volt értelme. El sem tudom képzelni, ha nem direkt csinálta, akkor mi dolga lehetett, hogy százszor keresztül ment a szobában és vissza, nagy dübörögve."
Ez pont úgy hangzik, mint aki mezitláb lassúfutást végez a lakásban tornaként - az iegncsak lehallatszik.
MEgoldásként csak két dolog lehetséges:
egyik, hogy elköltözöl - de nem biztos, hogy máshol jobb lesz,
vagy a másik, hogy te hangszigetelteted a plafont.
Arra nem tudod kényszeriteni, hogy napközben a saját lakásában úgy viselkedjen, ahogy neked jó. Este 10 és reggel 6 között viszont nem hangoskodhat (zenehallgatás, TV), de ez nem azt jelenti, hogy téged zavar, hanem egy bizonyos hangeröt nem léphet túl (méréssel ellenörzik)
A hangszigetelés sem 100%-os megoldás, már fórumokon olvasgattam ezzel kapcsolatban és ráadásul 4600-11000Ft körül van a m2 ára, szerinted szívesen beruháznék ennyi pénzt a barmok miatt?
A költözéssel kapcsolaton költségeket kiállná ami kb. 1M Ft lenne, hogy egy másik lakást hasonló állapotba hozzunk és a többi ksg. És persze ott van, hogy ki tudja ott milyen szomszédokat fog ki az ember.
Én még ennyire primitív bunkó paraszt állatot nem láttam. Alap esetben, ha az embernek szólnak, akkor igyekszik jobban odafigyelni, hogy ne zavarjon mást, ez meg mint egy perverziót úgy élvezi. Mintha mindig is erre vágyott volna, hogy valakivel szórakozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!