Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi rezsit fizettek havonta?

Mennyi rezsit fizettek havonta?

Figyelt kérdés
Legfőképpen azoknak a válaszát várom, akik 1-1,5 szobás albérletben laknak. Szeretném úgy körülbelülre kiszámítani a kiadásokat. Fűtűs, villany, víz, gáz, illetve a lakbér mennyi és az mit tartalmaz. Valamint az étkezés..
2009. dec. 5. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Lakbérhez nem tudok hozzászólni, de a környéken úgy 25e Ft-ért szokták kiadni a házakat. Mi 2 szobás házban lakunk, ennek a fűtése fával havonta kb. 50e, ha nincs túl hideg. A villany 20e (villanybojler van), a víz+csatorna havi kb. 8eFt. Internet 6e. Szemétdíj 2e Ft, de csak havonta 2-szer viszik. Kajára átlagosan 70-80e Ft-ot költünk (3 felnőtt+3 gyerek).
2009. dec. 5. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Szegeden közösksg+rezsi=40.000,- (mobil nincs benne)

Nekünk ez saját, de az ilyen 55 nm-es, 2 szobás lakásokat szintén 40.000,- körül adják ki úgy tudom.

A kaját nem tudom, ha elmegyünk hetente nagybevásárlásra, akkor kb. 10.000,- ott hagyunk. Nem főzünk itthon, akkor több lenne. A napi ebédet mindenki magának oldja meg, ahol tudunk, ott ebédelünk menzán. Drága az élet. :(

Nem is tudom, hogy lehet albérletben lakni, nagyon sokban van a rezsivel együtt.

2009. dec. 5. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Hárman vagyunk és Budapesten egy 1,5 szobás panelban lakunk (szabályozható a fűtés és le van szigetelve az épület). A közös ktg. 6000, a víz kéthavonta 10000, szemétdíj+gáz kéthavonta 2000, tv+ net 5500, fűtés télen 20-30000, villany 10000. Szóval havonta 53-63000 télen a rezsink, nyáron kb 15-20000-rel kevesebb. Itt az ilyen típusú lakásokat 50-70000+rezsiért adják ki attól függően, hogy melyik kerületben van.
2009. dec. 6. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!