Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik Budapest legbiztonságos...

Melyik Budapest legbiztonságosabb kerülete?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 19:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát akkor majd lesz ahogy lesz.. csak nem olyan rossz:) Miskolcnál biztos jobb
2009. dec. 4. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A XI. kerület a legbiztonságosabb erről olvastam egy tanulmányt. Itt a legtöbb az egy főre jutó rendőr és a köztéri kamera. Nézd kocsma mindehol van, ahogyan mindehol vannak csövesek, kéregetők is.
2009. dec. 4. 21:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
1,2,17 kerület,de szerintem nem árt mindegyik kerületben vigyázni:(
2009. dec. 5. 01:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én imádoma 22. kerületet van egy Euszabványos művelődésiház uszodával remek a színhjátszókör jók a sulik, és szerintem tök biztonságos...a borfeszt is jó szokott lenni kilóméteres kirakodóvásár, itt van a tropikárium ami keleteurópában teljesen egyedülálló én a Camponát is szereem aztán az Álomautókiállítás a Törley, a buszjáratok is jók és sűrűek a Savoya park is itt van szóval kapásból Auchan és Tesco a közelben... :D
2009. dec. 5. 14:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Egy a biztos, a budai hegyek! Csövesek itt is vannak, de azok nem veszélyesek. (ha valamelyik csövi balhézna, lerugdosnák a lakók a hegyről, mert ezek nem cigányok hogy félni kéne tőlük)

Utóbbi egy árva darab se lakik erre(Mátyás-hegy). Bécsi úton már látni néha egyet-kettőt, de nagyon kevesen vannak.

2010. aug. 31. 19:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Biztonságos a második kerület?!!!! Én itt lakom, igaz már csak hó végéig szerencsére.... Amint ideköltöztünk két héten belül betörtek hozzánk. Majd megpróbálták ellopni az autónkat. Szerencsére az nem sikerült, de sok más környékbeliét elvitték az idő folyamán. Én félek itt.
2011. nov. 2. 22:54
 17/19 A kérdező kommentje:
II valóban nem a legjobb. ugye az a Moszkva őő bocsánat, Széll tér és környéke?
2011. nov. 3. 12:48
 18/19 anonim ***** válasza:
A Moszkva tér is a második kerület, de én a rózsadombon lakom, rózsadomb center környéke, családiházas övezet.
2011. nov. 3. 15:19
 19/19 eszti777 válasza:
1 kerület!!!!!
2011. nov. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!