Melyik Budapest legbiztonságosabb kerülete?
drága földim, ezt azért nem mondanám!
ott laktam eddig én is, de hát a kocsma előtt jónéhány bodzaszedő és egyéb igencsak szimpatikus fiatalember szokott tenyészni,. pláne nyáron.
ja, és csukott ablakon keresztül behallatszott, ahogy ordítoztak egymással azok az idióták...
nagyon megutáltam azt a helyet,
hála az égnek, mostmár a 11ben lakom, és imádom! eddig még semmi para nem volt.
egyébként a 12, a 2. és a 1. kerület bizonyos részei nagyon biztonságosak.
de ne felejtsük el, hogy az 1. kerületben van a moszkvatér, a 12ben pedig a déli. szóval vannak zűrösebb részei is, ezek miatt talán változhatnak a kriminalisztikai adatok.
erre van 1 jó módszer amúgy, h kiszűrd melyik kerület a biztonságos: a lakásárak. minél drágább, annál elitebb környék, tehát annál kulturáltabb emberek lakják, és nem köt beléd minden második fickó az utcán...
Mert mi a 22.be fogunk költözni. Az a kocsma melyik utcában van?:D
De akkor.. a Havannán jó olcsók lehetnek a házak...
huh.
kocsma elég sok utcában van, kapásból 10 kocsmát fel tudok sorolni a kerületben.
a kérdés inkább az, hogy melyik utcába költöztök! és akkor talán tudunk segíteni...
Szia! Pár éve laktunk Budafokon(22)akkor jó volt!Közbiztonságilag,közérzetileg..egészségügyileg?lehet, már okafogyottá vált, akkoriban sok volt a daganatos.
A Havannát-ha jót akarsz-remélem nem átkoznak a havannaiak-:)))messzire elkerülöd. Ugyanígy a VIII.-IX ker-et, (bizonyos részeit) is.(azért az árak néha mondanak valamit)nem árt alaposan, többször, különböző időpontokban körülnézni, szomszédságot, házaikat, tisztaságot megnézni, ha még nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!