Gáz az, ha 22 évesen munka mellett még otthon, szüleimnél lakok?
4-es! Aki otthon él a szüleivel, az a józanul gondolkodást előtérbe helyezi az önálló életre való igényével szemben!
Otthon is élhet "önállóan!
Mi értelme annak, hogy valaki külön lakást béreljen, külön rezsit fizessen. Berendezze a külön lakást a legszükségesebb háztartási gépekkel, és egyéb dolgokkal. Az evőeszköztől kezdve az ágyneműig, törülközőig. Naponta főzzön, ami egy személyre meglehetősen nehézkes és drága is. Csak azért, hogy az ügyeletes barátnak/barátnőnek ne kelljen alkalmazkodni a háziakhoz.
A józan ész azt diktálja, hogy otthon lakjon, hozzájáruljon a rezsihez,kajához. A többi pénzt pedig tegye félre arra az időre, amikor már családot akar alapítani.
Több fiatal ismerősöm is van, aki otthon lakik és nincs emiatt semmi bajuk. Eljárnak szórakozni, hazaviszik a barátaikat, tehát van önálló életük. Csak nem szórják feleslegesen a pénzüket.
Jó, nyilván családja válogatja. Akik jól kijönnek, ott megértem.
De nem hiszem, hogy mindenhol ilyen rózsás a helyzet. Én például a szülői házban nem tudok egy jót szexelni,pedig az fontos.
Persze kinek mire van igénye. :)
Az a gáz amit én írok most.23 évesen mindössze talán 20 napot dolgozott decemberben kisegítőként .Ő anyuka pici elkényeztetett fiacskája .Nem is töri magát hogy dolgozhasson,pedig máról holnapra élnek .Igénytelenek.
Jah,másokét persze nagyon írigylik .
6-os hozzászóló: nem a szüleid előtt kell csinálni, hanem magadra csukott ajtó mögött ;)
Nálunk teljesen jól működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!