Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet hétvégi...

Szerintetek jó ötlet hétvégi házba kiköltözni, ha bedőlt a devizahiteled?

Figyelt kérdés
Január végén menni kell, van apósoméknak egy 50 m2-es faháza Szentendre felett, téliesített, kémény van. Nem lesz hideg pici gyerekkel?

2014. jan. 4. 18:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9. Szülőknél nincs hely, a párom szülei kis házban laknak négyen, nekem meg otthon még két testvérem van, oda se mehettünk. Mindenki tanul vagy dolgozik.
2014. jan. 5. 00:08
 12/15 anonim ***** válasza:

A fizetésed is az apósodnak megy? Ha jó a hőszigetelés, akkor még jó is lehet. De a villanyfűtés sokba fog kerülni. Inkább rakjál egy cserépkályhát, búbos kemencét, vagy bármilyen kandallót.

Én a polgári pert választanám. De azért fel is jelentem őket.

A referenciakamatok csökkentek, miközben a bank kamatot emelt. Na ne máááá. Hol élünk, következmények nélküli országban?

2008 óta 2,75 %-ról 0,25%-ra csökkent a svájci alapkamat, a bankok mindenkit folyamatosan tévedésben tartottak. Most azt mondja a bankom, hogy üzleti titok, nem árulja el miért emelt kamatot. Erre majd hivatkozhat a bíróságon is.

Hpt 213 nyert perek. Olvass kicsit.

2014. jan. 9. 23:50
 13/15 A kérdező kommentje:

A dryfit szigetelés hiányzik, napok óta pakolunk és költözünk. Ha marad pénz, lesz szigetelés is,de addig is a rezsit fizetni fogjuk az apósoméknak, nekik sem sok a nyugdijuk.

Kösz, megnézem ezt az oldalt, de a mi helyzetünk sajnos reménytelen.

2014. jan. 11. 13:46
 14/15 anonim válasza:
Barátnőmék kicsi gyereket nevelnek téliesített hétvégi házban minden probléma nélkül. Van kandallójuk, azzal fűtenek, nyáron meg ott a kert, kis kerti halastóval, csirkékkel, kutyával, cicával, a gyereknek remek gyermekkora van, nem fáznak, nem nélkülöznek, boldogan élnek a pecóban. Semmi problémát nem látok ebben. Idővel ha talpraálltok, még bővíteni, szigetelni is tudjátok. A kertben megtermelt élelmiszerrel pedig rengeteget spórolhattok majd az élelmiszeren, és egészségesebb is. Ha maradt még valami keret, akkor mindenképp én is egy kandallót vagy kis cserépkályhát javaslok, és akkor a kicsi sem fog fázni, valamint a rezsin is sokat meg tudtok spórolni. A bankok ellen nem nagyon tudunk mit tenni, elég gáz, hogy ez van.
2014. febr. 16. 14:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Sikerült rokoni-baráti segítséggel berendezkedni, a gyerek is nagyon élvezi a jó levegőt, még nem volt beteg. A kertet elkezdtem felásni (kézzel), vetőmagot kapunk. Nyulak is lesznek vidéki rokonoktól. Lassan beletörődünk, hogy így jártunk. Minden rosszban van valami jó.
2014. febr. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!