Mit jelent az Orsz. Orvosszakértői Bizottság véleményében, hogy "rehabilitációja nem javasolt"?
Figyelt kérdés
55 éves nő vagyok, 35 év munkaviszonnyal 50%-ra százalékoltak ez év jan. 05-én. 2010. jan-ban újból kell mennem felülvizsgálatra./még nem vettem igénybe a rokantnyugdíjat, mert a munkaviszonyom után 8 hónap felmentési idő jár..azt töltöm/ Mit gondoltok, az állapotom nem javult, nem olyan nagyon romlott,/2x műtöttek orrpolippal, hogy kapjak levegőt/ sok gyógyszerrel színten tartható, de nem gyógyítható, a továbbiakban mire számíthatok? /tüdőembólia, COPD, magas vérnyomás, allergiás asztma, reflux/
Köszönöm előre is a válaszotokat.
2009. nov. 26. 06:26
1/1 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem javasolják a munkaalkalmasságod visszaállítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!